Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΣΚΟΥΡΙΕΣ: Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής ιδιαιτέρως ανήσυχη μετά τα τελευταία γεγονότα έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καλώντας να παρέμβει προσωπικά για την εκτόνωση της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη ΒΑ Χαλκιδική.

Η ανησυχία της "ένωσης" εστιάζεται στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μεταλλεία ενόψει του Πάσχα και της καλοκαιρινής σεζόν, φοβούμενοι μην τυχόν αυτές οι κινητοποιήσεις σε ενδεχόμενη κλιμάκωση τους δημιουργήσουν κλίμα ματαιώσεων σε κρατήσεις από το εξωτερικό όχι μόνο στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής αλλά και σ' ολόκληρο το νομό. 

Αναμφίβολα,  επιστολή δεν είναι επικαιροποιημένη με τις τρέχουσες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το άνοιγμα των δρόμων από χθές, αφετέρου δείχνει να προκαταλαμβάνει εξελίξεις κάνοντας λόγο για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων (γνωρίζει κάτι;;;)

Επιπλέον, στην επιστολή της "ένωσης" δεν γίνεται καμία αναφορά για την παρουσία και τη δράση των ξενόφερτων κουκουλοφόρων στη Χαλκιδική, ούτε βεβαίως για τη στάση των θερμοκέφαλων "antigold" της Ιερισσού που τα τελευταία 3 χρόνια κάνουν ότι θέλουν για να εκφοβίσουν συντοπίτες τους που εργάζονται στα μεταλλεία αδιαφορώντας και οι μεν (κουκουλοφόροι) και οι δε (ντόπιοι antigold) για την έξωθεν καλή μαρτυρία του συνολικού τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής.

Το πλέον οξύμωρο με την ένωση ξενοδοχείων Χαλκιδικής είναι, ότι όταν πριν 2 χρόνια είχαμε τον αποκλεισμό δρόμων προς το Άγιο Όρος πριν τα Φώτα από πολέμιους της μεταλλευτικής, την καταδρομική έφοδο στο εργοτάξιο των Σκουριών, τα μαύρα πανό και τους βαμμένους τοίχους από συνθήματα για "καρκίνο", "κυάνιο", "θάνατο" και άλλα παρόμοια, αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση την οποία εξέδωσε στις 7 Μαρτίου 2013 την οποία και δεν την έστειλε στον τότε πρωθυπουργό και η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: "Ναι στις ήρεμες διαμαρτυρίες, όχι στους αποκλεισμούς δρόμων" (!!!)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Μακάρι αυτή η επιστολή παρά την κεκαλυμμένη μεροληψία της να πιάσει τόπο και να συμβάλει στην έναρξη πρωτοβουλιών από την πλευρά της κυβέρνησης για την αποκλιμάκωση της τεταμένης ατμόσφαιρας στη ΒΑ Χαλκιδικής.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πότε νοιάζεται ο κύριος Τάσιος για το 3ο πόδι; Μα ο χάρτης της Χαλκιδικής που σχεδίασε η ένωση του προμοτάρει ΜΟΝΟ την Κασσάνδρα, αφου ο δρόμος για εκεί είναι λεωφόρος ενω για τα άλλα δυο πόδια είναι χωματόδρομοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο αεί ποτέ πολέμιος της βορειοανατολικής χαλκιδικής και ο όψιμα ασθμαίνων υπερασπιστής της θυμήθηκε ότι τουριστικά υπάρχει και αυτή η περιοχή και οι επαγγελματίες της.

Ανώνυμος είπε...

Οι υπεύθυνοι της ΝΔ στη Χαλκιδική και στην περιφέρεια κεντρικής μακεδονίας μπορούν να συνεχίσουν να επιτρέπουν στο υποτιθέμενο δικό τους γαλάζιο παιδί να πατάει σε δυο βάρκες αντί να συμμορφώνεται με την πολιτική του κόμματος που τον ανέδειξε και τον έκανε γνωστό στην περιφέρεια.
Ο κύριος αυτός ως υποψήφιος ευρωβουλευτής και αυριανός υποψήφιος γενικά μπορεί να αγρεύει ψήφους ένθεν κακείθεν. Τελικά δεν καταλαβαίνει κανείς ότι δουλεύει τους πάντες; Επιτέλους Χαλκιδικιώτες ξυπνήστε!