Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Γ. ΜΙΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ Δ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

"Προσωπικές και επαγγελματικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, σε ένα αβέβαιο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, με οδηγούν για το καλό του τόπου και της παράταξης, να κάνω έγκαιρα ένα βήμα πίσω, ανοίγοντας τη διαδικασία διαδοχής μου στο Δήμο Αριστοτέλη.

Παραμένω πιστός στις αξίες που γέννησαν το «Κίνημα Ανάπτυξης», την ενότητα, τη δημιουργία και το δίκαιο αγώνα για να μην μετατραπεί η περιοχή μας σε τόπο βαριάς βιομηχανικής εκμετάλλευσης.

Θα είμαι δίπλα στο νέο Δήμαρχο και με όλη την παράταξη ενωμένη, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, για να επιτευχθούν οι στόχοι και το όραμα του Κινήματος, για να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε τόπο προκοπής και ευημερίας."

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη
Ιωάννης Μίχος

Αναδημοσίευση από www.dimosaristoteli.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό Γιαννάκη.Έπαιξες το παιχνίδι των antigolg και του ΣΥΡΙΖΑ ως δούρειος ίππος,για να πάρεις ψήφους από τα βόρεια χωριά και κατόπιν να παραιτηθείς.Καλά σε είπε η Ιγγλέζη "μαριονέτα".

Ανώνυμος είπε...

Γελάνε και οι καλλιέργειες ινδικής κάνναβης με τη δήλωση Μίχου. Καλά για τόσο πρόβατα μας έχουν οι antigold;

Το στημένο και την προεκλογική συμφωνία κυρίων την εμφανίζουν πράξη ηρωισμού;
Λίγη τσίπα ρε παιδιά. Δεν τρώμε σανό.

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρο επιχειρηματία τον έκαναν να συμπεριφερθεί σαν λαγός...
Μετά όταν τους λένε οτι η ιερισσός είναι στο γύψο χαλιούντε...

Ανώνυμος είπε...

Τις επαγγελματιές του υποχρεώσεις, τις είχε και πριν, τις προσωπικές του δεν τις ξέρουμε. Τώρα αν δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του ας μην αναλάμβαναι. Αυτά κατάλαβα από την ανακοίνωση.
Τώρα αν παραιτήθηκε γιατί οι Ιερισσιώτες δεν παίζοντε και δε μπορούσε να βρει άκρη για την "ομόνοια στο τόπο μας", όπως είχε υποσχεθεί, ας έβγαζε άλλη ανακοίνωση που να λέει την αλήθεια και να μην καλύπτει την επώμενη διοίκηση που όλοι ξέρουμε ποια θα είναι. Δυστυχώς η ευκαιρία για ηρεμία και ομόνοια στο δήμο μας έλαβε ΤΕΛΟΣ. Το ματσ μόλις άρχησε.

Ανώνυμος είπε...

γιάννη μίχο πρόδωσες όσους μαδεμοχωρίτες πίστεψαν τα ενωτικά λόγια σου. ακόμη και γι΄αυτούς του 500 έπρεπε να συνεχίσεις να παλέψεις.κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οι χωριανοι σου που σε τιμησαν με την ψηφο τους και ας ηταν μειωψηφια τους εκανες ολους υπερηφανους με την παραιτηση σου μπραβο. ΠΡΟΔΟΤΗ.

ΝΙΚΟς

Ανώνυμος είπε...

λυπάμαι 10.23 που δεν καταλαβες ότι το ματς για μας εδώ κατω εχει χρονια που αρχισε

Ανώνυμος είπε...

Να ακολουθει και η αρκουδα σιγα σιγα