Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ"

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, εκτός από τα τρέχοντα και πολύ κρίσιμα θέματα των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές αναφέρθηκε και σε αναπτυξιακά ζητήματα.

Ο  κ. Τσίπρας, μεταξύ άλλων τόνισε, ότι χρειαζόμαστε ανάπτυξη. "Μια ανάπτυξη που θα στηρίζεται στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας".

Μάλιστα. κατά την άποψη του πρωθυπουργού στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας συγκαταλέγονται οι ενεργειακοί και μεταλλευτικοί πόροι.

«Ανάπτυξη που θα στηρίζεται στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας και πρώτα από όλα στο ανθρώπινο δυναμικό. Δεύτερο πλεονέκτημα είναι οι φυσικοί πόροι της χώρας, τρίτον η γεωπολιτική θέση της χώρας, ο ενεργειακός κόμβος και ο τουρισμός.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με όλα αυτά που έχουμε ζήσει και δει απ' αυτή την κυβέρνηση και ειδικότερα από το τρομερό δίδυμο ηγεσίας στο ΥΠΑΠΕΝ που αμφισβητεί την νομιμότητα, τη χρησιμότητα και την ωφέλεια της μεταλλευτικής επένδυσης στη ΒΑ Χαλκιδική, επειδή έτσι τους είπαν κάποιοι κατά συνθήκη οικολόγοι, αναρωτιόμαστε ειλικρινά αν ο κ. Τσίπρας τα είπε αυτά στην στην νύφη (ΣΕΒ) για να τα ακούσει και η πεθερά (Λαφαζάνης - Τσιρώνης) ή τα είπε για να βγεί από την υποχρέωση που είχε απέναντι στο ακροατήριο του;;;

Πηγή ανάρτησης: www.skai.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πφφφ, πρωτη φορα αριστερα ...χαχαχαχαχ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από τη δημιουργική ασάφεια στο σχήμα λόγου. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!