Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

"ΣΚΟΥΡΙΕΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑΨΤΕ ΤΟ ΜΙΧΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ"

"Νομίζω ότι θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στη Χαλκιδική" έγραφε ο Άγιος Αντώνιος ο Λευκωσιάτης, γνωστός προφήτης της χώρας των αθώων και ανύποπτων, στις 20 Μάη 2014.

 Στις 23 Μάη, συμπλήρωσε ότι τα γεγονότα δείχνουν ότι θα ήταν πολύ άδικο να φορτωθεί ο Μίχος την συνολική ευθύνη για μια ενορχηστρωμένη και πολυάνθρωπη εκστρατεία εξαπάτησης, και έθεσε το θέμα των απτών ευθυνών για αυτή.

Στις 25 Μάη έθεσε πέντε συγκεκριμένα ερωτήματα, που ανάθεμα αν έχουν πάρει απάντηση• τέλος, μην αντέχοντας άλλο να κρύβει τα προφητικά του χαρίσματα, ο Άγιος Αντώνιος ο Λευκωσιάτης έγραψε, στις 24 Νοέμβρη 2014:

Επειδή τυχαίνει να μασάω φύλλα δάφνης, να κάνω άλλη μια προφητεία; Αν δεν προλάβει να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τη λήξη της θητείας Μίχου, θα τον αποκηρύξει υπό τα χειροκροτήματα όλων των παραπάνω, σαν να μην έκανε το παν για να τον βγάλει δήμαρχο.

Αν προλάβει να γίνει κυβέρνηση, τα πεπραγμένα του Μίχου θα είναι απλά μια υποσημείωση.

Και στις 7 Δεκέμβρη:
Βέβαια, είμαστε ακόμα στην αρχή. Δεν έχουμε έρθει ακόμα στο στάδιο "Μίχος; Ποιος Μίχος; Εμείς δεν στηρίξαμε ποτέ το Μίχο." Αυτό στην επόμενη προεκλογική.

Για αυτή την υποσημείωση, μιας και ήρθε πια το εν λόγω στάδιο, θα μιλήσει σήμερα ο Άγιος της χώρας των "εγώ δεν ήξερα τίποτα", αγαπητέ αναγνώστη (και αναγνώστρια, ο Άγιος δεν είναι σεξιστής, απλώς έχει βαρεθεί λίγο τη χώρα των πεφτοσυννεφάκηδων).

 Και θα επιμείνει, βέβαια, ο Άγιος, να αναζητά απ' του κουφού την πόρτα εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα "Αυγή", το Left.gr, την Enet, το SOS Χαλκιδική, την ΕΤ3, το TVXS, και όλους όσους προώθησαν και νομιμοποίησαν τον Γιάννη Μίχο ως δήθεν ενάντιο στις εξορύξεις και ως "αυθόρμητη" επιλογή, με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, των κατοίκων. 

Εξηγήσεις, βεβαίως, θα επιμείνει ο Άγιος της χώρας των "α, μη με κοιτάς εμένα, εγώ απογοητεύτηκα" να αναζητά και από τη συγγραφέα του άρθρου, η οποία ανέλαβε να συγγράψει το "αποκαλυπτικό" πλυντήριο-κολυμβήθρα Σιλωάμ για όσους ψάχνουν να κρυφτούν, καθώς είναι χαρακτηριστική και αποκαλυπτική η καθυστέρηση της μνήμης της (που ήρθε, όλως αυθορμήτως, μετά την παραίτηση Μίχου), όσο και ο πάρα πολύ επιλεκτικός της χαρακτήρας (θυμάται ό,τι θέλει, όπως θέλει, για να καταλήξει εκεί που θέλει).
LR
---

                             Γιάννης Μίχος: ο Δούρειος Ίππος στην καρδιά του κινήματος;

Διαβάστε τη συνέχεια στο leninreloaded.blogspot.gr