Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

"ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ"

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Μετά την παραίτηση του Μίχου από τον Δήμο και την ανάληψη των καθηκόντων από τον Ζουμπά συνεχίζεται η παράνοια σε όλο το μεγαλείο της στο Δήμο Αριστοτέλη.

Ο Δήμος βρίσκεται στην χειρότερη οικονομική κατάσταση τον τελευταίων ετών –και παρά την δυσμενή οικονομική κατάσταση που επικρατεί–, η οικονομική υπηρεσία αποφασίζει, και με τα λεφτά των δημοτών, ορίζει πληρεξούσιο, αντιπρόσωπο και αντίκλητο του Δήμου Αριστοτέλη δικηγόρο να στραφεί κατά των εργαζομένων στην Ελληνικός Χρυσός και κατά των δημοτών.

Διαβάστε όλη την απόφαση του δήμου εδώ: ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Αν αυτή η απόφαση λαμβάνονταν επί δημαρχίας Πάχτα δεν θα είχαν δίκιο να αντιδράσουν τα νότια χωριά του δήμου και να κάνουν λόγο για διχαστική λογική και πρακτική;  

Τι πρέπει να πουν μετά και απ' αυτό το γεγονός οι κάτοικοι στα Μαδεμοχώρια για το δήμο τους; Μήπως όσοι υποστηρίζουν ότι η εξοδος Μίχου ήταν "αναγκαίο κακό" ή "προδιαγεγραμμένη κατάσταση" δικαιώνονται συνεχώς;

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά υπάρχουν? Μόνο που ο νέος δήμαρχος τα ξοδεύει για τον πλέον αντιπαραγωγικό σκοπό, την καταδίκη σε ανεργία ενός μεγάλου ποσοστού από το εργατικό δυναμικό των πολιτών του. Προφανώς και δεν νοιάζονται για τις συνέπειες των πράξεων τους μπροστά στην τυφλή υπακοή σε αποφάσεις συντονιστικών-επιτροπών-παρατηρητών-Μ.Κ.Ο και δεν συμμαζεύεται. Ας το ομολογούσαν εξαρχής ότι αποτελούν δημοτική αρχή μόνο για τους ενάντιους στην επένδυση να το τελειώνουμε. Το σίγουρο είναι ότι αντίστοιχο φαινόμενο διχαστικής δημοτικής αρχής δεν υπάρχει τουλάχιστον στην πατρίδα μας.
ΟΒΕΛΙΞ