Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΤΑ "ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ" ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΦΩΝΗ & ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΒΒΕ

Από χθές το μεσημέρι η μεταλλευτική βιομηχανία της ΒΑ Χαλκιδικής με τα πασίγνωστα από την αρχαιότητα ακόμη μεταλλεία της, κατά κόσμον, "Μεταλλεία Κασσάνδρας" απέκτησε λόγο και παρουσία μέσα στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΒΒΕ στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη εκπροσωπώντας έτσι για την προσεχή διετία έναν από τους παραγωγικότερους τομείς της οικονομίας στη Βόρεια Ελλάδα με σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος με αφορμή την εκλογή του δήλωσε τα εξής: 

"Η Ελλάδα χρειάζεται υγιείς επενδύσεις για να πετύχει την ανάπτυξη και σε αυτή την κατεύθυνση ήταν πάντα πρωτεργάτης η βόρεια Ελλάδα. Εμείς είμαστε κομμάτι της βιομηχανίας και της βιομηχανικής ιστορίας της Βόρειας Ελλάδας, είμαστε κομμάτι της ελληνικής επιχειρηματικότητας και σε αυτό επενδύουμε: στην περιφερειακή ανάπτυξη, την θωράκιση της εξωστρέφειας, της ρευστότητας, του ελληνικού εμπορίου, της εθνικής οικονομίας και βιομηχανίας και την διαμόρφωση των προϋποθέσεων ώστε όλα τα παραπάνω να στηριχθούν στην πράξη. 

Με συνέπεια και μετά από τόσα χρόνια επένδυσης στην εθνική οικονομία και ανάπτυξη, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συμβάλουμε στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, με στόχο την ενδυνάμωση της βιομηχανίας και του ιδιωτικού τομέα, την ουσιαστική στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την απαγκίστρωση από σύνδρομα κρατικισμού, γραφειοκρατίας και δαιμονοποίησης της επιχειρηματικότητάς, την προσέλκυση νέων επενδύσεων και κατ’ επέκταση την ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας μέσα από τον δρόμο της υγιούς παραγωγικότητας".

Ο κ. Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος
Την προσεχή Δευτέρα 29 Ιουνίου θα συνεδριάσει του Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή προέδρου και μελών της Διοικητικής Επιτροπής.

Πηγή ανάρτησης: ΣΒΒΕ και hellas-gold.com



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Επιτέλους άξιζε αυτή η τιμή στα Μαδεμοχώρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια!