Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ??? (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής Λάζαρος Τόσκας επιχείρησε να παίξει τον προπομπό εξελίξεων και γεγονότων αναφορικά με τα Μεταλλεία Κασσάνδρας από το τηλεοπτικό παράθυρο του "Super tv".

Ο κ. Τόσκας υποστήριξε ότι για την κυβέρνηση είναι ειλημμένη η απόφαση να κλείσει τις Σκουριές και αυτό όπως είπε με ευθύνη της "Ελληνικός Χρυσός", που παραβιάζει διαρκώς  (!!!!????) τη σύμβαση που σύναψε με το Ελληνικό κράτος.

Αυτό, όπως είπε, θα γίνει πολύ άμεσα και γι' αυτό το λόγο στη σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε χθες στην Αθήνα αποφασίστηκε η συγκρότηση μιας 15μελούς ομάδας εργασίας που θα απαρτίζεται όπως είπε από επιστήμονες και τεχνοκράτες, οι οποίοι και θα ομαδοποιήσουν και τις... αναπτυξιακές προτάσεις που έχουν ακουστεί κατά καιρούς από "antigold" ως ισοδύναμη κατάσταση στις απώλειες και τις ζημιές που θα υπάρξουν στο εργατικό δυναμικό, την τοπική αγορά και την Εθνική οικονομία...

Για όλους αυτούς τους πολύ σημαντικούς λόγους ο περιφερειακός σύμβουλος ζήτησε τη στήριξη των εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Για να δούμε, αν όλα αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Τόσκας δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τις προσφιλείς και αναπόδεικτες κορώνες που περικλείουν τους γνωστούς ευσεβείς πόθους τόσο του ίδιου όσο και της "antigold" πτέρυγας της κυβέρνησης ή αποτελούν τον προπομπό της μεγάλης ρήξης που θα επιδιώξει να δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά με την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί με την πρέπουσα κατανόηση...






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ..

ΥΓ. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΕΣΦΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΡΊΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ένας δήθεν υπερασπιστής του τίποτα. Κρίμα για την Μ.Παναγία.

Ανώνυμος είπε...

Οι Σκουριές θα γίνουν το βατερλώ τους. Το πιο ωραίο είναι ότι το ξέρουν πια και εκείνοι. Αν..