Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: "ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ"

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Αριστοτέλη, να κρατούν τις σακούλες απορριμμάτων στις οικίες διαμονής τους, αποφεύγοντας, κατά το δυνατόν, την απόρριψή τους στους κάδους, διότι θα υπάρχει αδυναμία ικανοποιητικής αποκομιδής, λόγω έλλειψης καυσίμων από τον προμηθευτή του Δήμου. 

Ο Δήμος μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με τον προμηθευτή καυσίμων, για επίλυση του προβλήματος και ζητούμε συγγνώμη από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής για την ενδεχόμενη ταλαιπωρία τους.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων

Δήμου Αριστοτέλη

Αναδημοσίευση από www.dimosaristoteli.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και επομένως ας μην απορούμε μπροστά σε τέτοιες εξελίξεις και καταστάσεις.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο δήμος να μπορέσει να βρει σε σύντομο χρονικό διάστημα λύση απευθυνόμενος ίσως σε κάποιο άλλο προμηθευτή, άλλωστε υπάρχουν δεκάδες σ΄όλο το δήμο, καθώς προς το παρόν ελλείψεις δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα σε καύσιμα και στη διάθεση τους. Επομένως...?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο παραπλανητές και ψεύτες είναι στο δήμο; Γιατί δε λένε ότι χρωστούν στον πρατηριούχο 400.000 ευρώ και ο άνθρωπος έφτασε στο αμήν; Τινα κάνει να πάει φυλακή για το Μίχο και το Ζουμπά;
Αν ήθελε ο δήμος να είχαν πετρέλαιο τα οχήματα του και ενώ γνώριζαν τις προθέσεις του κόμματος τους για δημοψήφισμα και έξοδο από το ευρώ γιατί δεν έκαναν μια καβάντζα για τις δύσκολες ώρες; Ήξεραν όμως να εγκρίνουν τα 20.000 δικηγορική αμοιβή για την προσφυγή στο ΣτΕ...
Σεισάχθεια σου λενε μετά...

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

O Δήμος Αριστοτέλη εξέδωσε πριν λίγη ώρα διευκρινιστική ανακοίνωση επί του ζητήματος υποστηρίζοντας ότι έχει εξασφαλίσει στη διάθεση του ικανοποιητική ποσότητα καυσίμων για τα οχήματα του δήμου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε συνέχεια προηγούμενου Δελτίου Τύπου, στο οποίο γίνεται προληπτικά η σύσταση στους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου μας, να είναι φειδωλοί στην απόρριψη απορριμμάτων στις γειτονιές τους, προκειμένου να διασφαλιστούν επαρκώς οι διαθέσιμοι πόροι της Υπηρεσίας Καθαριότητας, διευκρινίζουμε ότι το πρόγραμμα αποκομιδής του Δήμου διεξάγεται κανονικά όλες τις τελευταίες μέρες, ενώ δεν έχει σημειωθεί πουθενά - σε όλο το δίκτυο των οικισμών μας- η οποιαδήποτε αδυναμία, ολιγωρία ή στάση αποκομιδής.


Επιπλέον, διαβεβαιώνεται ότι η Δημοτική Αρχή, η οποία υλοποιεί τη δέσμευση της για την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος του Δήμου και της ποιότητας ζωής των δημοτών και επισκεπτών του, έχει διασφαλίσει ήδη ικανά αποθέματα καυσίμων, για τη σωστή λειτουργία του συστήματος αποκομιδής των απορριμμάτων.


Παρακαλούμε πολύ για τη συμβολή όλων στην επιτυχία της προσπάθειας αυτής, χωρίς κινδυνολογίες και παρερμηνείες.


Γραφείο Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων
Δήμου Αριστοτέλη
http://www.dimosaristoteli.gr/gr/municipality/2256