Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΓΡΙΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗ: "ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Χάος έχει προκαλέσει η δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, μετά τη σύσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως «δεν ψηφίζουμε τα μέτρα», για να συμπληρώσει πως «θα προχωρήσουμε μαζί προκειμένου ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση να διεκδικήσουμε το δίκιο μας»!

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε πραξικόπημα τα όσα διαδραματίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής, και ουσιαστικά παρέπεμψε τις αποφάσεις για αποχώρηση ή μη από την κυβέρνηση στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του.

Αναδημοσίευση από www.voria.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG: Στο ίδιο αινιγματικό πνεύμα με τον κ Καμμένο κινείται και ο υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος νωρίτερα δήλωσε πως θα καταψηφίσει τη συμφωνία στη Βουλή, όπως και ακόμη 20 βουλευτές που ανήκουν στην αριστερή πλατφόρμα, ενώ παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το υπουργικό αξίωμα του.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ακτύπητο δίδυμο της αποτυχίας ! Να μαζεύψουν τα απίθανα ανθρωπάκια τους και να μας αφήσουν στον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Οσο για το μισθουλάκι τους αν επιθυμούν οι κ.κ.μεγαλόψυχοι ας το επιστρέψουν στους έχοντες πραγματική ανάγκη. Στην αποχώρηση δικαιούνται να πάρουν μαζί τους προίκα τα 'προγράμματα Θεσ/νίκης , κόκκινες γραμμές, στα τέσσερα, κ.α. χαριτωμένα' .Στο κλείσιμο του ταμείου μας κλέψανε 5 μήνες από την ζωή μας και τεράστια ζημιά στην οικονομία μας. Κρίμα.

ΟΒΕΛΙΞ (R)