Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

COPA AMERICA...

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Διαβάζω πως την περασμένη Τρίτη, καθώς η ελληνική κυβέρνηση τελικώς δήλωνε επισήμως αδυναμία πληρωμών στο ΔΝΤ, ελάμβανε ταυτοχρόνως μήνυμα «αλληλεγγύης» από το διάδοχο του κ. Τσάβεζ στην προεδρία της Βενεζουέλας, τον Νίκολα Μαδούρο, μέσω της εβδομαδιαίας τηλεοπτικής του εκπομπής.

«Μη φοβάστε, αδέρφια μας στην  Ελλάδα. Ο δρόμος μπροστά περνάει από τη ρήξη με τα δεσμά του διεθνούς κεφαλαίου και του ΔΝΤ.»

Αυτό ακριβώς φοβούνται τώρα όσοι δεν συμφωνούν με τις θέσεις του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ… πως δηλαδή θα αψηφήσει τους πιστωτές, θα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη και θα οδηγήσει τη χώρα στο οικονομικό άγνωστο.

Να σημειώσουμε πως οι μόνες χώρες που έστειλαν «συγχαρητήρια» (!!!) στον κο Τσίπρα για την επικράτηση του «Όχι», ήταν η Αργεντινή, η Βενεζουέλα, η Χιλή, η Κούβα…. Μάλιστα η Αργεντινή πρόεδρος δήλωσε πως ο λαός της Αργεντινής γνώρισε πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η κατάσταση… Να συμπληρώσω πως δεν έχουμε καμιά όρεξη να μάθουμε κι εμείς τι σημαίνει μια πλήρης χρεωκοπία (γιατί το τι σημαίνει «λίγη» χρεωκοπία, αρχίζουμε και το μυριζόμαστε…).


Ένα μόνο καλό ίσως προκύψει από όλα αυτά… Οι αλληλέγγυοι της Λατινικής Αμερικής μπορεί να μας επιτρέψουν να παίζουμε στο Copa America…

Αναδημοσίευση από www.metalleiachalkidikis.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Μόνο το χιούμορ μπορεί να σώσει την παρτίδα με τα εγκεφαλικά κύτταρα μας που κάποιοι πολιτικοί παράγοντες επιδιώκουν διακαώς να μας τα ακυρώσουν όλα. 

Μπράβο στο metalleiachalkidikis για σχόλιο του. Υψηλού επιπέδου χιούμορ δοσμένο με ισχυρές δόσεις αλήθειας για το τι άλλο μέλλει ιδέσθαι σ΄αυτό τον τόπο.