Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΕ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ: "ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ & ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 2.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ"

29 Αυγούστου 2015,

 Στις 27-8-2015 το ΣτΕ αποφάσισε ότι η πράξη του ΥΠΑΠΕΝ να κάνει ανάκληση των τεχνικών μελετών η οποία μας οδήγησε στην ανεργία, είναι αδικαιολόγητη, παράνομη και συνιστά κατάχρηση εξουσίας.

 Για όποιον δεν το άκουσε, σήμερα στις 29-8-2015, ο κύριος Τσίπρας στα επιτεύγματα της δήθεν αριστερής κυβέρνησης του συμπεριέλαβε το κλείσιμο των Σκουριών. 

Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έκλεισαν παράνομα μόνο τις Σκουριές αλλά το σύνολο των Μεταλλείων Κασσάνδρας.


Aπό τις 29-8-2015 και μετά στα επιτεύγματα μιας αριστερής κυβέρνησης θεωρείται το να βγαίνουν άνεργοι στον δρόμο 2.000 εργαζόμενοι.

 ΑΞΙΟΙ!!!!


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

‘Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται’. Δεν υπήρχε πιθανότητα ο μικρός ψευτράκος να αφήσει ατελείωτο, μέσω του Σκουρλέτη, το έργο του πρώην ‘κολλητού ‘ Δραχμαζάνη. Οι κοντινοί του επικοινωνιολόγοι έπρεπε να τον προστατεύσουν όμως γιατί μια τέτοια απόφαση ρίχνει νερό στο μύλο του νυν εχθρού του και τον δίνει πόντους. Στην τελική οι 2000x4 ανθρώπινες ψυχές ας πεταχτούν στον καιάδα μπροστά στην πανελλαδική επίδειξη ψευτομαγκιάς. Τώρα όμως θα πέσουν στον λάκκο που οι ίδιοι άνοιξαν και δεν τους σώζουν ούτε τα ευφυολογήματα ούτε τα απανωτά ασύστολα ψεύδη τους.

ΟΒΕΛΙΞ