Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΓΛΕΖΗ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ ΚΑΙ... ΕΝΟΤΗΤΑ!

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής μεταξύ άλλων που αναφέρει έχει ενδιαφέρον, κατά τη γνώμη μας, το άνοιγμα που κάνει προς τους εργαζόμενους αλλά και την ενότητα!!!

Μετά απ' όλα αυτά που έχουν προηγηθεί μέσα στα 3 χρόνια που κύλησαν από την εκλογή της στα βουλευτικά έδρανα σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το σκεπτικό που αναπτύσσει η κ. Ιγγλέζη.

Ο στόχος πασιφανής. Η απόκτηση της ψήφου όχι μόνο των πολέμιων της μεταλλευτικής αλλά κυρίως των θυμάτων των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στη ΒΑ Χαλκιδική που δεν είναι άλλοι από τους 2.000 εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, αλλά και όλοι εκείνοι οι χιλιάδες επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες που επλήγησαν από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Σημειώνει λοιπόν η κ. Ιγγλέζη:
"Έχουν να γίνουν ακόμη πολλά και θα γίνουν χωρίς νικητές και νικημένους. Η έστω και από λάθος αποστροφή του λόγου του πρωθυπουργού για τους εργαζόμενους που θα πληγούν κρύβει ίσως και την αγωνία πως δεν αρκεί να δικαιωθούν όσοι ορθά πιστεύουν πως αυτό που συμβαίνει στις Σκουριές είναι έγκλημα . Θα πρέπει ο τόπος να πάει στην επόμενη μέρα με πραγματικό ενδιαφέρον για όλους , με μια και μόνη ιδέα.

Δεν αφήνουμε κανέναν να μας χωρίσει! Δεν αφήνουμε κανέναν να μας πει ποιος είναι δικός μας και ποιος είναι εχθρός. Όλοι εδώ μένουμε, Εδώ ζούμε. Θα συνεχίσουμε και ο καθένας ας αναμετρηθεί με τις ευθύνες του και τη συνείδηση του." 

Αντί οποιουδήποτε άλλου σχολίου οι "Εργολήπτες Χαλκιδικής" ετοίμασαν ένα πολύ καλό βίντεο με κάποιες χαρακτηριστικές δηλώσεις της βουλεύτριας μας μέσα στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε. Δείτε το. Τα συμπεράσματα ανήκουν σε όλους εσάς.




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατερινιώ τέτοια γλυκόλογα από κοντά. Έλα επιτέλους και μια φορά στα χωριά μας. Μαύρα μάτια κάναμε για να σε δούμε. Πάνω από 4 χρόνια έχουμε να σε δούμε στο Παλαιοχώρι. Έλα να κάνουμε μια ανοιχτή και πολιτισμένη συζήτηση. Ελα και μη φοβάσαι. Εμείς δεν έχουμε τα κουσούρια της λούβας. Έχουμε πολιτισμό.

Ανώνυμος είπε...

Δηλητηρίασες την κοινωνία με τη διχαστική λογική και την αλλαζονεία σου. Στο καλό και να μην μας γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

Την προσπάθεια να περάσεις στο μυαλό μας ότι είμαστε ήδη ηττημένοι αλλά εντάξει δεν τρέχει και τίποτα γιατί θα τα βρούμε όλοι μαζί, να την ξεριζώσεις από το μυαλουδάκι σου!!! Ευτυχώς είμαστε και μεις από τα έξυπνα παιδάκια!! Θα το διαπιστώνεις και συ, σιγά σιγά....

Ανώνυμος είπε...

Ιγγλέζη δεν θα έπρεπε καν να κατεβείς μετά τα όσα κάνατε Μνημόνιο και Σκουριές.Ο λόγος σου και ο τρόπος σου δεν βοηθούν την ήδη τεταμένη κατάσταση.Δε θεμελίωσες ακόμη δικαίωμα για βουλευτική σύνταξη;

Ανώνυμος είπε...

Παρτιδες να εχεις μονο με τους Γερμανους που κουβαλησες στην περιοχη μας! Σε μας μην ξανατολμησεις να απευθυνεις το λογο! Εισαι θλιβερη!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι ευπροσδεκτη! Αυτη μας συναντουσε και μας απεφευγε σαν τους λεπρους στα υπουργεια, θα ερθει τωρα στα χωρια μας;