Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΣΦΙΓΓΑ Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ...

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κος Τσιρώνης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ» (!) και μίλησε για όλα… Για τους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ, για τις πυρκαγιές, για τη διαπλοκή, για τους δασικούς χάρτες… Και φυσικά και για τις Σκουριές.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου «Υπάρχουν εξελίξεις στο ζήτημα της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στις Σκουριές; Τι θα κάνει η κυβέρνηση;» ο αναπληρωτής ΥΠΑΠΕΝ απάντησε:

«Θεωρώ ότι έχει προχωρήσει πάρα πολύ η μελέτη. Έχουμε ακτινογραφήσει με πολύ σοβαρό τρόπο την άδεια περιβαλλοντικών όρων που είχε πάρει η εταιρεία. Υπάρχουν κάποια κρίσιμα σημεία αλλά επειδή αυτά αφορούν κυρίως στις αρμοδιότητες του κου Σκουρλέτη ως υπουργού ΠΑΠΕΝ, πολύ σύντομα θα προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις. Νομίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε εξελίξεις για το ζήτημα των Σκουριών».

Αυτά είπε όλα κι όλα, δηλαδή τίποτα… Περιμένουμε τις ανακοινώσεις λοιπόν…

Αναδημοσίευση από www.metalleiachalkidikis.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Μακάρι οι "ακτινογραφίες" τους να είναι καθαρές και χωρίς άλλες σκιές καθυστέρησης και χρονοτριβής... Το κόλπο που έμαθαν με επιτυχία οι "antigold" μυστικοσύμβουλοι στην προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου και το εφάρμοσαν πιστά επί 6 μήνες.

Ας μην αναζητούν πια... ολιστικές δικαιολογίες. Το ΣτΕ έχει δώσει απαντήσεις σ όλα τα ερωτήματα των πολέμιων της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική. Πόσο ακόμη θα αγνοούνται προκλητικά οι αποφάσεις του;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σοβαρευτούν εταιρεία, εργαζόμενοι κ τοπική κοινωνία και να καταθέσουν αγωγές για διαφυγόντα κέρδη, μεροκάματα εναντίον λαφαζάνη, τσιρώνη και σία που παίζουν 6 μήνες οικονομικά παιχνίδια σε πολιτικό φόντο και αφήνουν μια ολόκληρη κοινωνία να στενάζει και αυτοί να μην πω τι κάνουν...
Ξέρετε πολίτες αν ευσταθεί η πληροφορία που θέλει την φίλη των anti την κυρα Τασία να φέρνει τους λάθρομετανάστες σε κέντρα υποδοχή σε Ιερισσό και Όρος; Έχουν βουήξει οι Καρυές.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @17 Αυγούστου 2015 - 6:54 μ.μ.

Όχι δεν γνωρίζουμε κάτι. Ακούγεται πάντως σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αν και για να είμαστε ειλικρινείς ζούμε σε μέρες που τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις...

Ανώνυμος είπε...

σφίγγα ή μούμια;;;;;

Ανώνυμος είπε...

το Αγιο ορος ειναι διοικητικα αυτονομο, πραγμα που σημαινει οτι η Τασια δεν εχει δικαιωμα να παρει τετοιες αποφασεις. μην ακουτε μπουρδολογιες...

Ανώνυμος είπε...

3:55 μμ

Ισως δεν ξέρεις τα ούζα και τις κοκακόλες που έπινε το περσινό καλοκαίρι η τασία με τους anti. υπάρχει και φωτογραφία.όλα έχουν το αντίτιμο τους και ο συριζα έχει βρεί την κερκόπορτα στη Μακεδονία. Λέγεται Ιερισσός.