Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Κατά τη διάρκεια του συμβολικού αποκλεισμού του δημαρχείου της Μ. Παναγίας από εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μητροφάνης κατέβηκε από το γραφείο του για να απευθυνθεί προς αυτούς.

Ο κ. Μητροφάνης στα 3 λεπτά του λόγου του στάθηκε στα λάθη όλων των κυβερνήσεων την τελευταία 20ετία. Λάθη που κατά τη γνώμη του έχουν την κύρια ευθύνη για το μείζον θέμα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.

Επίσης, ο αντιδήμαρχος Μ. Παναγίας υποσχέθηκε, όπως και ο ομόλογος του Αργύρης Τσακνής προχθές, ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα των εργαζομένων σε κάποια από τις προσεχείς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.


Πριν προλάβει ο κ. Μητροφάνης να ολοκληρώσει το λόγο του το συγκεντρωμένο πλήθος ξέσπασε σε ηχηρές αποδοκιμασίες. Περίμεναν από τον τοπικό άρχοντα μια πιο άμεση κουβέντα στήριξης, παρ' όλο το ότι ο ίδιος είναι κατά της μεταλλευτικής επένδυσης.

Αντί αυτού άκουσαν τις γνωστές πολιτικολογίες και γενικότητες που στην προκειμένη περίπτωση δεν παρέχουν καμία γιατρειά στα αυτιά και την ψυχή ανέργων οικογενειαρχών.

Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα εκτυλίχθηκαν εκτός του δημαρχείου της Μ, Παναγίας στο βίντεο που ακολουθεί.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως αντιδήμαρχος (το επανέλαβε τόσες φορές λες και οι άλλοι τον συνάντησαν ως φίλο για καφεδάκι) ως αντιδήμαρχος λοιπόν, που προέκυψε από μια παράταξη που σημαία της είχε και εξακολουθεί να έχει το κλείσιμο της επένδυσης στις σκουριές, το μόνο που μπορούμε να του αναγνωρίσουμε είναι το θράσος που έχει να αντικρίζει τους συμπολίτες τους και να τους μιλά από απόσταση αναπνοής. Το περιεχόμενο τώρα της δήλωσης του; Απλά λίγο και γελοίο...
Θα ήταν προτιμότερο ως αντιδήμαρχος να μας πει που βρίσκει τα χρήματα και πληρωνεί ο Δήμος τις νομικές δαπάνες των κατηγορούμενων της εγκληματικής δράσης τους πριν από λίγα χρόνια στο εργοτάξιο των Σκουριών , που βρίσκει τα χρήματα ο δήμος ώστε να συντηρεί παράνομο κάμπινγκ φιλοξενώντας αναρχικούς από την Ελλάδα κ όχι μόνο που σκοπό έχουν να αντιδράσουν σε μια επένδυση η οποία στηρίζει οικονομικά τη περιοχή μας και δίνει ψωμί σε φορολογούμενους από τον ίδιο το δήμο πολίτες.
Αν δε μπορεί να μας πει από που βρίσκονται όλα αυτά τα χρήματα που σπαταλά ο δήμος ώστε να αφήσει άνεργους τους μισούς δημότες ας μας πει ποια κονδύλια κόβονται για να ικανοποιήθουν αυτές οι ανάγκες τους , αυτά των σκουπιδιών , των παιδικών σταθμών, ποια; Δε νομίζω να κόβονται από τις αμοιβές τους πάντως ε;