Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΤΑΡΑΞΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ: "ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ & ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόλυτα ειλικρινής περί της άγνοιας αλλά και της αδιαφορίας του ίδιου και της κυβέρνησης προφανώς, για το ποιος μπαίνει από τα σύνορα και τι κάνει εντός της Ελληνικής επικράτειας, όπως για παράδειγμα προχθές στις Σκουριές, εμφανίστηκε ο απερχόμενος υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Μega".

Ερωτηθείς ο κ. Σκουρλέτης για τις συλλήψεις ξένων ταραξιών στις Σκουριές απάντησε ως εξής: 

"Αυτό δείχνει ότι η πορεία αυτών των ατόμων δεν έχει καμία σχέση με τους κατοίκους που αντιμάχονται με συνέπεια την επένδυση.... Μη με ρωτάτε όμως εμένα ποιος μπαίνει από τα σύνορα και τι έρχεται να κάνει..." (!!!)

Εκτός από τη γενικότερη άγνοια του κ. Σκουρλέτη αποκαλύφθηκε και η ειδικότερη άγνοια ή η παραπληροφόρηση που έχει πάρει σε μεταλλευτικά ζητήματα, καθώς στην φαρέτρα των antigold" επιχειρημάτων του πρόσθεσε και τη δήθεν θανάσιμη επικινδυνότητα των συμπυκνωμάτων που παράγονται στο μεταλλείο του Στρατωνίου και εξάγονται από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς την Κίνα...!!!

Από εκεί και πέρα και σ' ότι αφορά την ανάκληση των τεχνικών μελετών σε Σκουριές και Ολυμπιάδα επανέλαβε τα ίδια. Το κορυφαίο όμως κατά την άποψη μας ήταν το εξής:

"Δεν είναι αληθές ότι είναι 2.000 οι εργαζόμενοι. Είναι πολύ λιγότεροι. Κάποιοι εργάζονται σε εργολάβους" (!!!)

Προφανώς κατά τον κ. Σκουρλέτη δεν είναι σοβαρά εργαζόμενοι όσοι εργάζονται σε εργολάβους. Επιπροσθέτως, ίσως να μην ξέρει ότι και αυτοί οι εργαζόμενοι πληρώνονται και πάλι από την Eldorado, όπως και οι μονίμως απασχολούμενοι.

Ψιλά γράμματα.. Η δουλειά έγινε... Και όπως λένε και στην Ιερισσό οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του "Πιδί μ' κίλερ η Σκουρλετς"..

Μπορείτε να δείτε τα όσα δήλωσε πατώντας κλικ ΕΔΩ και πηγαίνοντας με τον κέρσορα σας στο 18ο λεπτό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκουρλέτης είναι ο καθρέφτης της δημοσκοπικής κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για μια κυβέρνηση ομοειδών υποκειμένων με εξαιρετικά περιορισμένες ικανότητες ως προς τη δημιουργία. Είναι ικανότατοι μοναχά στην δημαγωγία, τη λάσπη, τον εκμαυλισμό και το διχασμό.

Τον ακούσατε για τους ταραξίες; Δεν του καίγεται καρφί για το ποιός μπαίνει και βγαίνει από τα σύνορα της χώρας. Και δεν είναι μόνο αυτός. ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΑΝΤΑΡCIA,ΑΚ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ είναι όλοι τους με τις ίδιες απόψεις για το μεταναστευτικό.
Τυχαίο που με κυβέρνηση τσιπροκαμμένου μπουκάρανε ολοι οι λαθρομετανάστες;
Γιατί δεν πάνε στη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν από τη στιγμή που είναι και ομόθρησκοι και είναι πάμπλουτες χώρες;
Αλλά ποιος να τα σκεφτεί όλα αυτά από μια κυβέρνηση μετρίων και ιδεολογικά εμμονικών ατόμων;

Ανώνυμος είπε...

Εκτός απο εμπαθής είναι και κακοήθης αυτός ο άνθρωπος όπως και οι περισσότεροι Συριζαίοι.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπαρχει περιβαλλοντικη επιβαρυνση στις Σκουριες, εχει αποφανθει 3 φορες το Συμβουλιο της Επικρατειας. Οι εργαζομενοι ειναι ντοπιοι και δεν τους συμφερει να καταστραφει ο τοπος τους. Για να μην παρει ψηφους ο Λαφαζανης, εσπευσε ο Σκουρλετης να κλεισει τα μεταλλεια αφηνοντας στο δρομο 2.000 εργαζομενους. ‪#‎pote_xana_aristera‬