Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣΚΟΦΟΡΩΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα ποιος ήταν ο λόγος της πολυήμερης παρουσίας των ξενόφερτων "οικολόγων" ακτιβιστών που ήρθαν δήθεν για τουρισμό στη Χαλκιδική.

Ο νους τους ήταν πως θα συμπλακούν με τις αστυνομικές αρχές και μόνο. Μπάχαλο, μανούρα και τζερτζελές και το πέτυχαν. Οι εικόνες της κάμερας αδιάψευστος μάρτυς.

Θα τους δείτε όλους σχεδόν ανεξαιρέτως να φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες να έχουν στη διάθεση τους σφεντόνες και να πετούν πέτρες είτε προς τους αστυνομικούς, είτε προς τους εργαζόμενους που βρίσκονταν μέσα στο εργοτάξιο των Σκουριών.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομία έχει προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι έχουν οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέμε ειρηνική πορεία ενάντια στα μεταλλεία(αυτά ντε που τα έκλεισαν μία μέρα πριν την προκήρυξη των εκλογών και αύριο μπαίνουν σε διαθεσιμότητα χιλιάδες εργαζόμενοι), εννοούμε πορεία με αντιασφυξιογόνες μάσκες, με σφεντόνες, με πέτρες και πολλούς καλεσμένους από το εξωτερικό...
Τι δεν καταλαβαίνετε?

Ανώνυμος είπε...

Οι διανοητικώς ανάπηροι επαγγελματίες διαδηλωτές άλλη μια φορά απέδειξαν τις προθέσεις τους για την πιστή εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας που αποβλέπει στην αποσταθεροποίηση και αποδιοργάνωση της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Το δίκαιο δεν μπορούν να το πάρουν μαζί τους και αν όντως νοιάζονται για το περιβάλλον και για τα ανθρώπινα δικαιώματα ας πάνε να βοηθήσουνε ή να διαδηλώσουνε για τα δικαιώματα των χιλιάδων Σύριων προσφύγων από το να εξασκούνται στο θεάρεστο έργο του πετροπόλεμου. Η προπαγάνδα της συριζικής ΕΡΤ και μόνο, στην περιγραφή των σημερινών γεγονότων, βγάζει μάτια ξεπληρώνοντας το γραμμάτιο της επαναπρόσληψης των άχρηστων δημοσιογραφίσκων.
Ο τίμιος αγώνας μόλις ξεκίνησε.
ΟΒΕΛΙΞ®