Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΕΥΡΩΤΑΡΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ: "ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" (ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ...)

Όταν ο... τουρισμός συναντάει την... αγάπη για το περιβάλλον!!!
Σε ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα "Beyond Europe" οι Ευρωταραξίες που κάνουν διακοπές στην Ιερισσό με ένα μικρό διάλειμμα την Κυριακή για να προκαλέσουν έκτροπα στις Σκουριές, ρίχνουν την ευθύνη των όσων έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία.

Προφανώς στις τάξεις αυτού του "άτακτου" κόσμου που έχει μετατρέψει τη βία σε ιδεολογία τις ευθύνες για τον τραμπουκισμό που επιδεικνύουν τις φέρνουν αυτοί που εκείνοι επιλέγουν ως στόχο.

Κοινώς μας πουλάνε τρέλα και από πάνω. Γιατί να μην το κάνουν, αφού βρήκαν έτοιμο και στρωμένο έδαφος για να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν και που ήταν απολύτως γνωστό και επιθυμητό, όπως φαίνεται σ' αυτούς που μας τους κουβάλησαν εδώ;

Γιατί να μην σε περιπαίζουν μετά λέγοντας σου, ότι η αστυνομία φταίει που πήγαν στις Σκουριές με μάσκες, κουκούλες και πυρίμαχα γάντια για να ξεφορτωθούν τις μολότοφ, τα μπουλόνια, τις πέτρες, και τα ξύλα που είχαν επάνω τους; Τουρισμός και οικολογία μαζί στο απόγειο τους.

Εδώ έχεις υπουργό της κυβέρνησης που σου λέει μέσα στα μούτρα "δε με νοιάζει ποιοι μπαίνουν από τα σύνορα και τι έρχονται να κάνουν"... Τι δεν καταλαβαίνεις;;; 


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλησιάζει η στιγμή του ταμείου για τους antigold δυνάστες της ΒΑ Χαλκιδικής