Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ 59

Ο Βασίλης Βασιλειάδης γιατρός της Ελληνικός Χρυσός έκανε δηλώσεις για τα λιποθυμικά επεισόδια που σημειώθηκαν σε δυο έγκλειστους μεταλλωρύχους της στοάς 59 του μεταλλείου Ολυμπιάδας.

Όπως επισήμανε ο κ. Βασιλειάδης τέτοια επεισόδια θα υπάρχουν μετά τις πρώτες 10 μέρες μέσα σε συνθήκες απόλυτης υγρασίας και ότι άλλο συνεπάγεται η ζωή μέσα στις στοές μεταλλείου. "Είμαι εξαιρετικά ανήσυχος για όλους τους συναδέλφους που βρίσκονται έγκλειστοι μέσα στις στοές. Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για την υγεία τους" τόνισε.

Για το ένα από τα δυο περιστατικά, όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του μεταλλωρύχου σε κλινική της Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπιστούν ασφαλέστερα τα καρδιοαναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ενώ ο δεύτερος μεταλλωρύχος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Μάντεμ Λάκκου, καθώς ήταν πιο ήπιο το δικό του λιποθυμικό επεισόδιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του γιατρού της Ελληνικός Χρυσός.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους!