Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ...


Είναι ξεκάθαρο πιά ότι η αριστερή κυβέρνηση και οι προπαγανδιστές της στην ΕΡΤ στην θέα των μεταλλωρύχων της Χαλκιδικής και μόνο μπλοκάρουν ψυχολογικά.

Η παρουσία τους στο μέγαρο της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα για να ζητήσουν συνάντηση με τον Τσίπρα πριν ή μετά την τηλεμαχία του με τον Μεϊμάράκη κλόνισε την... αριστερή και... προοδευτική θέαση τους για την κοινωνία και τον εργαζόμενο με αποτέλεσμα να επιστρατεύσουν ΜΑΤ και χημικά για να τους διώξουν.

Οι ηρωικοί αγωνιστές της ΒΑ Χαλκιδικής με κεντρικό σύνθημα "είμαστε εργάτες και όχι τρομοκράτες" δεν έκαναν το χατήρι στις δυνάμεις καταστολής να απομακρυνθούν και παραμένουν έξω από το ραδιομέγαρο, όπου πριν λίγη ώρα υποδέχθηκαν τον πρώην πρωθυπουργό με συνθήματα διαμαρτυρίας.

Πάρτε μια μικρή πρόγευση από τη συμπεριφορά που αντιμετώπισαν οι μεταλλωρύχοι έξω από την κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι σταλινιστικές μέθοδοι του σύριζα απαιτούν πλήρη έλεγχο του συνδικαλισμού. Εδώ φαίνεται κάτι τους ξέφυγε και τους ενοχλεί αφόρητα η εικόνα διαμαρτυρόμενων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα. Μετρημένες (επτά και σήμερα) οι μέρες της αριστερής φαντασίωσης.

ΟΒΕΛΙΞ (R)