Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΛΑ (ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ….

*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Το μότο του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» είναι: «Το ραδιόφωνο που ακούει»… Θα πρέπει να συμπληρώσουν δίπλα και «…αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα», διότι σε άρθρο που δημοσιεύει στο stokokkino.gr, με τίτλο «SOS, Τουρκία και Αργεντινή προειδοποιούν Χαλκιδική» (!!!), μας λέει τα εξής:

«Τι κοινό έχουν η Αργεντινή και η Τουρκία, πέραν του ότι κάποτε είχαν «τραβήγματα» με… το ΔΝΤ; Αμφότερες «προειδοποιούν» την Ελλάδα και τη Χαλκιδική. Και στις δυο χώρες σημειώθηκαν καταστρεπτικές διαρροές κυανίου, με ευθύνη καναδικών εταιρειών εξόρυξης χρυσού.»

Τι έγινε παιδιά; Ενόψει της απόφασης του ΣτΕ, βγάλαμε πάλι στη γύρα το φάντασμα του κυανίου, μπας και το πιστέψει κανείς; Πόσες φορές πρέπει να δηλώσει κανείς πως δεν είναι ελέφαντας; Πως δεν υπάρχει κυάνιο στην Χαλκιδική; Τους παραδέχομαι αυτούς τους τύπους του «δεύτερη φορά αριστερά»… 

Στην προπαγάνδα δεν τους πιάνει κανείς…

Αναδημοσίευση από metalleia chalkidikis

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμη θα κρατήσει η επίδραση της τοξικής προπαγάνδας των "antigold" σε δημοσιογράφους και πολιτικούς. Το βέβαιο είναι πως στην στιγμή της πτώση της θα πρέπει να φοράμε ωτοασπίδες. Ο κρότος θα είναι τρομακτικός!