Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΥΠΑΠΕΝ: "ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ"

Χαλκιδική, 09 Σεπτεμβρίου 2015,

Ανακοίνωση

«Θα μείνουμε εδώ μέχρι να γυρίσουμε στις δουλειές μας»

Εμείς οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας, πάντα παλεύαμε για το ψωμί μας και το μέλλον των οικογενειών μας. Σήμερα, αντί να παλεύουμε για αυτό στις στοές, στα εργοστάσια, στα γραφεία και στα μηχανουργεία μας, αναγκαζόμαστε να δώσουμε αυτήν την μάχη στο πεζοδρόμιο.

Βρισκόμαστε στο πεζοδρόμιο του ΥΠΑΠΕΝ, έξω από το Υπουργείο που μας έβγαλε στο δρόμο για τα συμφέροντα κάποιων μια μέρα πριν την κήρυξη των εκλογών, και θα μείνουμε εδώ μέχρι να γυρίσουμε στις δουλειές μας.

Η πολιτεία να πάρει πίσω την παράνομη πράξη της ανάκλησης των αδειών, που μας οδήγησε στην ανεργία και η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και οι συνεργαζόμενοι εργολάβοι τους να μας  προσλάβουν πίσω την επομένη κιόλας μέρα.

Τα ανώτατα ανεξάρτητα όργανα του κράτους μας έχουν δικαιώσει και αυτό το γνωρίζουν πλέον όλοι.

Από την στιγμή που η πολιτεία αρνείται να ακούσει τις αποφάσεις των δικαστηρίων θα ακούσει τα κράνη μας στο πεζοδρόμιο.1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν λύσεις! Με απευθείας ανάθεση και 12% να αναλάβει ο Κατρούγκαλος, το κατέχει άλλωστε το know-how, τους εργαζομένους απέναντι στο ελληνικό δημόσιο. Η πληρωμή,λόγω capital control, μετά την επαναπρόσληψη θα γίνει με κλούβια αυγά.

ΟΒΕΛΙΞ (R)