Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΕΡΤ3: ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ = ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ (ΟΥΑΑΑΟΥΟΥ!!!)


Αυτό υποστήριξε μεταξύ πολλών άλλων αερολογιών του ο... καλά "ενημερωμένος" συντονιστής της χθεσινής εκπομπής του τρίτου καναλιού της κρατικής τηλεόρασης για τις Σκουριές, υποστηρίζοντας ότι οι αμοιβές των εργαζομένων στα μεταλλεία είναι "στοιχείο εκμαυλισμού"!!!!

Αν ερμηνεύουμε σωστά τον... ποιητή που μας θύμισε τον άλλο τραγικό "ποιητή" της δημοσιογραφίας (και πάλι στην ΕΡΤ3) που τόλμησε να συγκρίνει την μεταλλωρυχική εργασία με την εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, θα πρέπει όποιος έχει εργασία στις μέρες μας και ειδικότερα στα μεταλλεία να αισθάνεται και μια ενοχή ένεκα του εκμαυλισμού που υφίσταται από την εργοδοσία κατά την ταπεινή άποψη αυτού του "κολοσσού" της κρατικής τηλεοπτικής δημοσιογραφίας.

Να υποθέσουμε, εκ του θλιβερού αποτελέσματος που πέρασε μέσα από τους δέκτες μας, ότι είναι ο ίδιος θύμα του εκμαυλισμού που επικαλείται για άλλους;

Πως αλλιώς να σχολιάσει κάποιος την περίπτωση ενός "δημοσιογράφου" που όσο διάστημα δεν δημοσιογραφούσε στην κρατική πολιτεύονταν με το ΣΥΡΙΖΑ και επειδή απέτυχε να εκλεγεί στις δημοτικές του 2014 ως δήμαρχος στο δήμο Κατερίνης, ξαναθυμήθηκε ότι είναι σε θέση να δημοσιογραφεί αντικειμενικά στην κρατική τηλεόραση συντονίζοντας μάλιστα μια τόσο σημαντική συζήτηση για τις Σκουριές και προπαγανδίζοντας απροκάλυπτα υπέρ των "antigold".

Δυστυχώς, τέτοιες περιπτώσεις κάνουν τη δημοσιογραφία και την κρατική τηλεόραση να θυμίζουν κρύο αστείο... Ο λαός όμως δεν πληρώνει την κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία για να βλέπει και να ακούει κρυάδες και χοντροκομμένα αστεία. 

Υπάρχουν απαιτήσεις από την κρατικές υπηρεσίες ενημέρωσης που στηρίζει ο Ελληνικός λαός και οφείλει το προσωπικό να της σεβαστεί ανεξάρτητα από τη γραμμή που παίρνει ή επιλέγει προσωπικά ο κάθε κρατικός υπάλληλος να ακολουθήσει.





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ερτ3 δεν είναι κανάλι. Είναι γιάφκα. Τι δεν καταλαβαινεις;