Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΔ: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ & ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ"


Χαλκιδική, 12 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση

Αναφορικά με τις πρόσφατες συναντήσεις μας με υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος της Ν.Δ. θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Ως σωματεία εργαζομένων, αρχή μας είναι να ανταποκρινόμαστε θετικά σε κάθε κάλεσμα  για συζήτηση από οποιοδήποτε πολιτικό και θεσμικό πρόσωπο ή φορέα που επιθυμεί να έχει διάλογο μαζί μας, μένοντας όμως  μακριά από οποιεσδήποτε κομματικές διεργασίες.

Πάγια αρχή και θέση μας είναι ότι τα θεσμικά πρόσωπα οφείλουν να παίρνουν πρωτοβουλίες και να δίνουν λύσεις κρατώντας ουδετερότητα και ακολουθώντας την νομιμότητα.

Στα πλαίσια αυτού, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι σεβόμενοι τα παραπάνω, έδειξαν στο παρελθόν έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ανησυχία τους για το εργασιακό μας μέλλον, όσο και για το μέλλον των Μεταλλείων Κασσάνδρας. Με βάση τον θεσμικό ρόλο τον οποίον κατέχουν, είτε σε εθνικό επίπεδο είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση.​