Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Η ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΥΔΡΑ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ???


Η Ύδρα και οι κάτοικοι του δοκιμάζονται σκληρά από την τρομερή θεομηνία που έπληξε το νησί. Οι πληροφορίες που αναδημοσιεύονται μέσα από ενημερωτικά ιστολόγια λένε ότι έχουν προκληθεί ανυπολόγιστες ζημιές σε δημόσια δίκτυα και ατομικές περιουσίες.

Το μοναδικό ευτύχημα για τους κατοίκους της Ύδρας είναι ότι δεν υπάρχουν επιτήδειοι και προβοκάτορες για να παίξουν με τον πόνο και τα προβλήματα τους, όπως άρχισαν να παίζουν πριν από 5 χρόνια με το Στρατώνι και τους κατοίκους του και συνεχίσουν μέχρι και σήμερα γραφικοί "antigold" παπαγάλοι που είναι εντεταλμένοι στην διασπορά ψεμάτων και λάσπης σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφερόμαστε στη γνωστή αεροφωτογραφία που δείχνει την παραλία του Στρατωνίου με καφέ χρώμα, έπειτα από τη φοβερή θεομηνία που έπληξε τον οικισμό αφήνοντας λάσπες και τεράστιες υλικές ζημιές πίσω της.

Και όμως οι "antigold" γύπες δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη αυτή την δύσκολη στιγμή των συντοπιτών τους... Βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν το φτυάρι και να πετάξουν λάσπη ακόμη επάνω τους κατηγορώντας την ανθρωπογενή μεταλλευτική δραστηριότητα ως βασική υπεύθυνη για τις ζημιές που προκάλεσε η θεομηνία, λησμονώντας δόλια ότι και οι παραλίες της Ιερισσού, των Ν. Ρόδων και της Ουρανούπολης το ίδιο καφέ χρώμα έχουν μετά από κάθε δυνατή νεροποντή.

Τι και αν το επίσημο πόρισμα του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας δεν ρίχνει καμία ευθύνη στα μεταλλεία και την παραγωγική δραστηριότητα τους; Αυτοί το βιολί βιολάκι τους. Η παραλία του Στρατωνίου μέσα από τη γνωστή φωτογραφία βαφτίστηκε για τις ανάγκες της λασπώδους προπαγάνδας τους παραλία των Σκουριών και ούτω καθ εξής από τον κάθε παπαγάλο που αναπαράγει αυτές τα ανυπόστατα ψεύδη.

Γι' αυτό λέμε στους κατοίκους της Ύδρας κουράγιο και ότι είναι πολύ τυχεροί μέσα στην ατυχία τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί για παράδειγμα μια "εφημερίδα των συντακτών" να χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες βιβλικής καταστροφής για να παίξουν οι δημοσιογράφοι της παιχνίδια λάσπης με τον πόνο και τις ζημιές τους.

Η ντροπή της δημοσιογραφίας σε ρυπαντική έκδοση...

Δεν φταίνε οι Σκουριές σ' αυτούς...