Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΟ... ΦΑΣΟΥΛΑ BY THE SEA OF #SKOURIES: ΤΟ ΝΕΟ "BRAND NAME" ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι θετικές παρενέργειες της εναλλακτικής αναπτυξιακής πρότασης της κυβερνητικής βουλεύτριας Κατερίνας Ιγγλέζη για εντατικοποίηση της καλλιέργειας των κίτρινων φασολακιών είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. 

Πέρα από την Αριστοτελική γή, η πρόταση αυτή απελευθέρωσε... αναπαραγωγικές δυνάμεις και μέσα στη... θάλασσα των Σκουριών!

Εκατοντάδες μπαρμπουνο... φάσουλα έκαναν την εμφάνιση τους γεμίζοντας τους κουβάδες των παράκτιων αλιέων κάνοντας τους να παραληρούν από θαυμασμό, ευτυχία, αγαλλίαση και ευγνωμοσύνη προς την Κατερίνα Ιγγλέζη.

Και δικαίως, καθώς είχαν προηγηθεί από την πλευρά της κάποιες άγονες προτάσεις για εναλλακτική ανάπτυξη στη θέση της μεταλλευτικής, όπως για παράδειγμα με την κλωστική κάνναβη.

Αυτή τη φορά όμως μάλλον πέτυχε διάνα και τις αξίζουν τα εύσημα.Το βίντεο που ακολουθεί το αποδεικνύει...


ΥΓ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους και όσες σκέφτονται και λειτουργούν με τέτοιας ποιότητας χιούμορ. Μπράβο! Τέτοιο χιούμορ εκτός από τα ταμεία σπάει και κόκκαλα. 

Κατά τη γνώμη μας, αυτή η χιουμοριστική  λογική και διάθεση πρέπει να διέπει όλους μας απέναντι στις γνωστές "antigold" αερολογίες.