Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ME ΚΟΥΛTΟΥΡΑ #SKOURIES? ΣΤΙΣ... 36 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


H κυβέρνηση εδώ και μια εβδομάδα «διαφημίζει» την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα, που ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, με διαρροές που θέλουν το Παρίσι να ενδιαφέρεται για την πραγματοποίηση μεγάλων επενδύσεων στην Ελλάδα.

Όμως τα αντιφατικά μηνύματα για το αν θέλει ο πρωθυπουργός επενδυτές ή όχι συνεχίζονται.

Χθες, για παράδειγμα, δηλαδή μια μέρα πριν δεχθεί τον Γάλλο πρόεδρο στην Αθήνα, ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε εκτός προγράμματος τις γυναίκες μέλη του κινήματος «ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρωθυπουργός δεν προσπάθησε να τις ηρεμήσει ή να τις πείσει ότι η χώρα χρειάζεται να προσελκύσει επενδύσεις. Αντιθέτως, τις διαβεβαίωσε «ότι δεν έχει αλλάξει σε τίποτα η θέση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης στο θέμα εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές», δεσμευόμενος ότι η εταιρεία που θέλει να προχωρήσει στην εξόρυξη χρυσού θα συνεχίσει να βρίσκει εμπόδια από το κράτος.

Άραγε, σκέφτηκε κανείς εκεί στο Μαξίμου, ότι αν οι επενδυτές δουν αυτές τις «διαβεβαιώσεις» Τσίπρα, θα σχεδιάσουν επενδύσεις στην Ελλάδα στις… 36 Αυγούστου;

Πηγή ανάρτησης: Star Press

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να τις κάνουμε τις επενδύσεις; Έχουμε διέλευση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που αφήνουν ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αυτή είναι η βιώσιμη και φιλική ανάπτυξη της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου.

Ανώνυμος είπε...

Τον πάω τον Τσίπρα γιατί κάθε μέρα το τερματίζει, αλλά έχει κι άλλο υλικό να δώσει σε επιθεώρηση. Είναι τυπάρα!