Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

#SKOURIES: "ΕΙΔΗΣΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ 10 ANTIGOLD ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ BULLYING ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ


Κλείνουμε σχεδόν μια εβδομάδα από την ημέρα που ο Γιώργος Ζουμπάς ομολόγησε δημοσίως μέσα από την κρατική τηλεόραση ότι στην Ιερισσό υπάρχουν κρούσματα εκφοβισμού σε βάρος εργαζομένων στα μεταλλεία.

Τα ΜΜ(Α)Ε που διακρίνονται για τα ταχύτατα δημοσιογραφικά αντανακλαστικά τους σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα με απόλυτη antigold ευθυγράμμιση δεν ανέφεραν ούτε μια λέξη για αυτή την παραδοχή που όμοια της δεν υπάρχει στα Ελληνικά χρονικά.

Χθες 10 γυναίκες πήγαν για φωτογράφιση έξω από τα γραφεία της Ελληνικός Χρυσός στην Αθήνα κρατώντας από δυο πλακάτ έκαστη ανά χείρας. Ε, αυτό ήταν... είδηση άξια αναφοράς και αναπαραγωγής, από τα εν λόγω ΜΜ(Α)Ε, που έκαναν το παγόνι στα κρούσματα βίας και ιδεολογικής τρομοκρατίας που υφίστανται μεταλλωρύχοι στην Ιερισσό, κατά ομολογία του δημάρχου Αριστοτέλη.

Δείτε ενδεικτικά τα μέσα μαζικής antigold επικοινωνίας που... συντονίστηκαν για πολλοστή φορά για να μεταδώσουν αυτή την τόσο σημαντική φωτογράφιση...






Θεωρούμε δεδομένο ότι αυτά θα είναι και τα μέσα που θα σηκώσουν όλο το επικοινωνιακό βάρος των επικοινωνιακών φωτογραφήσεων και μη που θα δούμε στο προσεχές διάστημα ενόψει της επικείμενης απόφασης του ΣτΕ.

Η... αντικειμενική και η... ανεξάρτητη δημοσιογραφία θα ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές...





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι Αθηναίες, είναι από τη Χαλκιδική. Από που βρήκαν τα λεφτά για να κάνουν κάτι τέτοιο οι νοικοκυρές σε απόγνωση;