Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΦΤΑΣΕ Η... ΧΑΡΗ ΤΟΥ #SKOURIES!

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το μεταλλευτικό συνέδριο που διεξάγεται στο Λονδίνο

Μια προσωρινή... αρρυθμία στην ομαλή διεξαγωγή του 2ου συνεδρίου για τα συμπυκνώματα χαλκού που διεξάγεται στο Λονδίνο, προκάλεσε όπως μαθαίνουμε σχετική ανάρτηση του antigoldgr.org.

Τα ζητήματα και οι προβληματισμοί που έθεσε ήταν τόσο.... επιστημονικά ορθοί που αναρωτήθηκαν οι σύνεδροι αλλά και η πλειοψηφία των συμμετεχόντων γιατί δεν παρευρίσκεται στο Λονδίνο κάποιος εκπρόσωπος του "οργανισμού" για να τα εκθέσει και να λάβει και τη δέουσα επιστημονική απάντηση.

Τελικά βρέθηκε λύση.

Τα βασανιστικά ερωτήματα του  "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" θα τα θέσουν οι Έλληνες μηχανικοί της Ελληνικός Χρυσός που συμμετέχουν στο συνέδριο και ένας εξ αυτών μας έστειλε και τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε και θα γίνουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις.

Επιπλέον, στέλνουν μέσω ημών τα χαιρετίσματα τους στο "antigoldgr.org" και όπως μας πληροφόρησαν αναμένονται συνταρακτικές ειδήσεις προσεχώς στο ζήτημα της μεταλλουργίας χαλκού - χρυσού, που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Αναμένουμε...!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το αποκαλούμενο ‘παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων’ πρέπει τελικά να στελεχώνεται, εκτός από το αναρίθμητο κοινό του, από το σύνολο των αριστούχων Ελλήνων επιστημόνων (μηχανικών-γιατρών-δικηγόρων-τεχνικών-λογιστών-θεολόγων) έτσι ώστε η οποιανδήποτε ανακοίνωση του να περιλαμβάνεται αυτοδικαίως στα παγκόσμια συνέδρια, a priori και σαν πρώτο θέμα.
Για να σοβαρευτούμε όμως, αρκετά με τους μειωμένης ευθύνης παρατηρητές του τίποτα, που δεν εκφράζουν κανένα παρά μόνο τον απομονωμένο πλέον εαυτό τους. Βαρεθήκαμε τις αίολες αναλύσεις, τα παιδαριώδη συμπεράσματα και στο φινάλε τις απειλές για την επερχόμενη ρήση ‘φωτιά και τσεκούρι’. Ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία, με κυβέρνηση της αριστεράς και περιμένουμε όλοι μας από αυτήν να μας προστατεύσει από σφετεριστές του βασικού δικαιώματος της συντεταγμένης εργασίας.

ΟΒΕΛΙΞ ®