Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

SOS ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ #SKOURIES ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Μια νέα επικοινωνιακή παράσταση παιζόταν μέχρι πριν λίγη ώρα έξω από τα γραφεία της Ελληνικός Χρυσός στην Αθήνα.

Μια ομάδα 10 ατόμων (μάλλον αλληλέγγυοι των "antigold" στην Αθήνα) απέκλεισαν την είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας.

Συνθηματολόγησαν και σήκωσαν πλακάτ κατά της εταιρείας και της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Όπως ακούσαμε δεν ήθελαν να συζητήσουν, ούτε να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρείας, όταν τους έγινε σχετική πρόταση. Το αρνήθηκαν πεισματικά, προφανώς γιατί η αποστολή τους δεν ήταν αυτή.

Επιπλέον, να μην λησμονούμε ότι σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις στελέχους του "SOS Χαλκιδική" έχουν δικούς τους καθηγητές για να τους ενημερώνουν... 

Κατά παραγγελία πάντα με ισχυρές δόσεις καταστροφής, τοξικοτήτων, ασθενειών και άλλων συναφών αγαπημένων συστατικών της "antigold" καθημερινότητας. 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν υπήρχε βραβείο για την υπερμεγέθη ευαισθησία των antigold για το περιβάλλον έπρεπε να ανακηρυχτούν επάξια #Νομπελίστες. Η πώρωση όμως και οι εθελοτυφλούσες εικόνες για την πραγματική κατάσταση των γεγονότων τους οδηγούν σε εξευτελισμό. Μπορεί οι αδιάβαστοι καθηγητάδες τους να ικανοποιούνται με την εκτέλεση της διατεταγμένης υπηρεσίας αλλά ο κόσμος βαρέθηκε τους ψευτοεπαναστάτες χωρίς αιτία. Ούτε ένα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε με την στημένη και αποπροσανατολιστική θεατρική σκηνή (πλην των γνωστών προβοκατόρικων blogs) παρά την αυθόρμητη πρόσκληση χιλιάδων διαδηλωτών. Ίσως ο αριθμός των εννιά (9) μετρημένων στρατολογημένων θεατρίνων να τους χάλασε την συνταγή.

ΟΒΕΛΙΞ ®