Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

SOS ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: "ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην χθεσινή εκπομπή της ΕΡΤ3 ο εκπρόσωπος του συντονιστικού της Ιερισσού εκτός του ότι αναπαρήγαγε τις γνωστές απόψεις του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" για να τις εδραιώσει επιστημονικά επικαλέστηκε τήν ύπαρξη καθηγητή που διαφωνεί με τα όσα περιγράφονται στην ΜΠΕ χρησιμοποιώντας τη φράση: "Έχουμε δικό μας καθηγητή...".

Απ' αυτή τη φράση και μόνο είναι ευδιάκριτη η ιδεολογική οχύρωση όσων έχουν ταυτιστεί με τις αναπόδεικτες κινδυνολογίες του antigoldgr.org πάνω στις οποίες όμως εδράζονται και οι διχαστικές λογικές που έχουν καλλιεργηθεί με επιτυχία δυστυχώς.

Όταν επικρατεί αυτή η αντίληψη της κατάκτησης της επιστημονικής αλήθειας μέσω "του δικού μας καθηγητή", πως μετά να γίνουν σεβαστές οι 12 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας; 

Αφού "ο δικό τους καθηγητής" θα είναι εκεί για να τους λέει αυτά που έχουν μάθει και θέλουν πια να ακούν για να ηρεμούν και να πιστεύουν ότι όλα εξελίσσονται σωστά. 

Καταστροφή, κυάνιο, τοξική σκόνη, τρεμολίτης... Μόνο έτσι η μέρα ενός ανθρώπου μπορεί να αρχίσει και να κλείσει σωστά; Για κάποιους έτσι είναι και δύσκολα μπορεί να αλλάξει αυτή η συνήθεια...



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ’ότι φαίνεται οι ιθύνοντες εγκέφαλοι του α-συντονιστικού έχουν ποντάρει σε κουτσό α-παρατήρητο άλογο. Είναι δυνατόν σε τέτοια σοβαρά ζητήματα να τεκμηριώνουν τις προτάσεις τους με ελλιπή και παιδαριώδη επιχειρήματα? Ποιος ‘καθηγητής’ και ποιος ημιμαθής αμφισβητεί την επί πολλάκις επιβεβαιωμένη ως προς την αρτιότητα και πληρότητα ΜΠΕ της εταιρείας, τάζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλλες. Το δυστύχημα για αυτούς είναι ότι μόλις ξεσκεπαστούν οι καλά κρυμμένες προθέσεις τους θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις ενέργειες τους καθώς συμπαρασύρουν ανθρώπους της καθημερινότητας σε επικίνδυνα μονοπάτια. Στο φινάλε έχουν μείνει τραγικά μόνοι τους.
ΟΒΕΛΙΞ ®