Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Φωτογραφία αρχείου από την έφοδο κουκουλοφόρων
στις 17 Φεβρουαρίου 2013 στο εργοτάξιο των Σκουριών

Νέα εμπρηστική επίθεση είχαμε στο εργοτάξιο των Σκουριών. Στο στόχαστρο των εμπρηστών μπήκαν και πάλι μηχανήματα τα οποία χρησιμοποιούνταν για εργασίες στον Καρατζά Λάκκο.

Τα μηχανήματα αυτά είναι οι γνωστές σκαπτικές τσάπες και ανήκουν σε εργολάβους της Ελληνικός Χρυσός. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε κατά τις νυχτερινές ώρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε δυο ανάλογες εμπρηστικές επιθέσεις στα εργοτάξια των Μεταλλείων Κασσάνδρας, πριν την καταδρομική έφοδο κουκουλοφόρων που σημειώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2013, που δεν άφησε τίποτα όρθιο.
 
Η 1η επίθεση σημειώθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 όταν άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στην γεννήτρια πετρελαίου του εργοταξίου των Σκουριών και η 2η επίθεση σημειώθηκε 2 μέρες αργότερα στις 8 Δεκεμβρίου στη Φισώκα όπου άγνωστοι έκαψαν γεωτρύπανο.

Θα επανέλθουμε στο ζήτημα που προέκυψε ανήμερα της πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με νεότερη ανάρτηση και φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης.