Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: Η "ΧΡΥΣΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ" ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Η Ελληνικός Χρυσός δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της την έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2014.

Πρόκειται για μια λεπτομερή καταγραφή που περιλαμβάνει μια πλήρη αποτύπωση όλων των παραμέτρων των δραστηριοτήτων της αρχής γενομένης από την ιστορία της, τον σχεδιασμό, την εξέλιξη των έργων της, την περιβαλλοντική  πολιτική και την ωφέλεια που διασφαλίζει σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Όπως αναφέρει και στο μήνυμα του ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος αυτή η έκθεση είναι μια επιπλέον αφορμή για να αντιληφθούν, όσοι τυχόν ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί, γιατί αυτή η επένδυση είναι το μέσο για να ξεκλειδωθεί αυτή η "χρυσή υπεραξία" που μπορεί να προσφέρει η ΒΑ Χαλκιδική με προφανή στόχο την ανάπτυξη που θα ενδυναμώσει και θα στηρίξει σε στέρεες βάσεις την Ελληνική οικονομία.

Την έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως είναι στην ηλεκτρονική μορφή της μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΏ. Είναι 76 σελίδες συνολικά. 

Αν βρεθεί ελεύθερος χρόνος αξίζει να να δοθεί για την ανάγνωση της. Παρέχει εξαιρετικά χρήσιμα στοιχεία προς διερεύνηση, αξιολόγηση και αξιοποίηση.