Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΗ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ


Ο μέχρι τώρα Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ, Μιχάλης Βερροιόπουλος, παραιτήθηκε από τη θέση του σήμερα για να αναλάβει χρέη Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΔΕΗ για την αποχώρηση του κ. Βερροιόπουλου, αυτή γίνεται για να μετακινηθεί στη θέση Γενικού Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Για την αντικατάστασή του θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό της εταιρείας διαδικασίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο κ. Βερροιόπουλος θα καλύψει την κενή θέση του Γενικού Γραμματέα μετά και την παραίτηση του προκατόχου του, κ. Απόστολου Αλεξόπουλο τον περασμένο μήνα.

Αναδημοσίευση από focusfm.gr 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά μυαλά! Μακριά από κακοτοπιές.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΓΓΚΛΕΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΈΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ μαζί σου 4:07μμ. Ο Ζουμπάς και η Ιγγλέζη πρόσφεραν υπηρεσία στη Χαλκιδική. Δεν μπορεί να υπάρξει πλέον χειρότεροι πολιτικοί απ' αυτούς. Το λές και κατάκτηση αυτό που μας συμβάνει χάρη σ' αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

τι καλά μυαλά ρε παιδιά. Ο άνθρωπος ειναι ασχετος όπως ήταν ασχετος και με τα θέματα της ΔΕΗ ΑΝ. Κάποιου συγγενής είναι κι αυτός. Μια φορά να δω να τοποθετείται ενας ανθρωπος από αυτούς που γνωρίζει τα θέματα...