Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

#SKOURIES: ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ


Διαβάζοντας την εμμέσως απολογητική ανακοίνωση του συντονιστικού της Ιερισσού έγινε σαφές ότι:

το χθεσινό συμβάν με τους εμπρησμούς των μηχανημάτων στον Καρατζά Λάκκο τους... ξάφνιασε!

Ενώ τα "antigold" μέλη του βρίσκονταν σε απεργιακούς ρυθμούς και σχεδίαζαν από που θα βγάλουν νέες "αγωνιστικές" selfie φωτογραφίες, αίφνης βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση  να...  καταδικάζουν σκουριασμένες πρακτικές (εμπρησμούς) εν μέσω φρονηματικής αφασίας και διαταραχής αλληλουχίας σκέψεων.

Αυτή την... αναπάντεχη εξέλιξη την εξισορρόπησαν με την ανάληψη της δικαιολόγησης του... κατορθώματος δημοτικών και περιφερειακών "antigold" να κρατούν αποκλεισμένους εργολάβους και εργαζόμενους μέσα σε ιδιωτικό οικόπεδο επί μια ώρα με τη συνδρομή της αστυνομίας!

Έτσι για να καταλάβει και ο πιο αδαής κάτοικος αυτού του δήμου ποιος ασκεί διοίκηση. Μα φυσικά το καλό μας συντονιστικό της Ιερισσού.

Αν ερμηνεύουμε σωστά δε την τρέλα που μας καλεί να αγοράσουμε το συντονιστικό της Ιερισσού, ήταν το λιγότερο άστοχο να εκδώσουν τα σωματεία εργαζομένων στα μεταλλεία ανακοίνωση σε ημέρα απεργιακής κινητοποίησης ακόμη και των ΜΜΕ. Ήταν μια ξεκάθαρη απεργοσπαστική ενέργεια.

Καλό θα ήταν λοιπόν, αν και εφόσον ξανασυμβεί κάποιο ανάλογο συμβάν στις Σκουριές, να συνεννοούνται τα σωματεία εργαζομένων προηγουμένως με το συντονιστικό της Ιερισσού, για να τους υποδεικνύει ως πιο έμπειρο και με καλύτερες διασυνδέσεις στα ΜΜΕ για το πως πρέπει να ενεργήσουν.

Από την πλευρά μας και εμείς οι φτωχοί συγγενείς της ενημέρωσης συμμεριζόμαστε την διαταραχή που προξενήσαμε με την έκτακτη είδηση μας στο συντονιστικό και υποσχόμαστε να μην επαναλάβουμε το ίδιο λάθος. Οφείλεται σε διαχειριστική απειρία και μόνο.

Παρακαλούμε όμως και εμείς με τη σειρά μας το αγαπητό μας συντονιστικό να μας ενημερώνει εκείνο χρονικά πιο έγκαιρα και πιο τακτικά αν γίνεται για τις δράσεις του.

Να μην τις μαθαίνουμε από άλλους!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δικαιοσύνη μπορεί να είναι αργοπορημένη στις Σκουριές. Θα έρθει όμως και θα είναι σκληρή. Πολύ σκληρή σε όσους πουλάν τρέλα και παίζουν με το μεροκάματο βιοπαλαιστών.