Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

#SKOURIES: ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!


Η ζωή συνεχίζεται παρά τα όσα τραγικά και αναπάντεχα συμβαίνουν γύρω μας. 

Βέβαια η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, καθώς είναι βέβαιο πως αυτό που έγινε στο Παρίσι θα έχει απάντηση διαρκείας, όπως συνέβη μετά και το χτύπημα στους δίδυμους πύργους της Ν. Υόρκης στις 11/9/2001.

Στο Ελληνικό μικρόκοσμο μας είναι ακόμη καλοκαίρι κυριολεκτικά και μεταφορικά, αν θέλετε. Χαμπάρι δεν δίνουμε και χαμπάρι δεν παίρνουμε κιόλας... Δόξα τω Θεό!

Στον τοπικό μικρόκοσμο μας μετά την εμπρηστική επίθεση αγνώστων σε μηχανήματα εργολάβων της Ελληνικός Χρυσός στον Καρατζά Λάκκο την περασμένη Πέμπτη επικρατεί ηρεμία. Αμήχανη μεν, αλλά ηρεμία δε. Σημαντικό.

Σ' αυτό συνέβαλε ίσως και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αριστοτέλη όπου από τη μία καταδίκασε την εμπρηστική επίθεση και από την άλλη επιχείρησε να την συμψηφίσει με κάτι άσχετο για να ικανοποιήσει τοn ψυχισμό του συμπολιτευόμενου συντονιστικού της Ιερισσού.

Πως λέμε, "ολίγον έγκυος"...και κατανόηση;

 Κάπως έτσι θα συνεχίσουμε, εκτός απροόπτου, και όλα καλά θα πάνε...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O antigold δήμος που κόπτεται για τα καημένα παιδιά που καίνε και καταστρέφουν περιουσίες μεταλλωρύχων να μην κακοχαρακτηριστούν δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία όταν τα antigold προπαγανδιστικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στοχοποιούσαν τους μεταλλωρύχους για την φωτιά στα απορριμματοφόρα.
Δεν ζήτησε σε ανακοίνωση του να μην στοχοποιούνται δημότες του μεροκάματου και της προκοπής, που αποδίδουν δημοτικά τέλη και φόρους και δεν έχουν κάνει στάση πληρωμών απέναντι σε μια δημοτική διοίκηση που θέλει να τους στερήσει το ψωμί. Οτι δηλαδή έκαναν τα κάτω χωριά επι δημαρχίας Πάχτα.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!