Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΑ "ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ" TΩΝ ANTIGOLD H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ!


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Διαφέρουν οι απόψεις για το τι εργασίες εκτελούνταν στη θέση "Γηπεδάκια" χθες, και οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση των antigold… Για να δούμε:

Συντονιστικό Ιερισσού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού: «Οι εργαζόμενοι, οι αιρετοί και η αστυνομία βρέθηκαν στο ίδιο μέρος με αφορμή την απόπειρα κατασκευής παράνομης υπαίθριας αποθήκης, σε κτήμα στη Μ. Παναγία που ανήκει στον κουμπάρο του πρώην δημάρχου Αριστοτέλη.»

Παρατηρητήριο: «Σήμερα το πρωί, παρέμβαση κατοίκων της Μεγάλης Παναγίας και αιρετών του Δήμου Αριστοτέλη σταμάτησε τις χωματουργικές εργασίες που είχε ξεκινήσει η Ελληνικός Χρυσός σε χωράφι στη θέση «Γηπεδάκια» Μ. Παναγίας. Το συγκεκριμένο χωράφι, νοικιασμένο στην Ελληνικός Χρυσός από τον πρώην Δήμαρχο Μ.Παναγιάς Δημήτρη Δρούγκα, προορίζεται να γίνει parking βαρέων μηχανημάτων της εταιρείας και των εργολάβων και υπεργολάβων της».

Σωματείο Εργολάβων Δήμων Αριστοτέλη: (Δηλαδή οι άνθρωποι που πήγαν εκεί να δουλέψουν). «Συνάδελφοι εργολάβοι και εργαζόμενοι βρεθήκαμε από νωρίς το πρωί στο οικόπεδο του πρώην δημάρχου Μ. Παναγίας Παναγιώτη Δρούγκα, το οποίο είναι νοικιασμένο από την Ελληνικός Χρυσός για να γίνουν κάποιες εργασίες καθαρισμού.»

Εσείς ποιους θα πιστεύατε;

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Πάντως, την πιο προχωρημένη "αλήθεια" την είχε η ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη. 

Σύμφωνα μ' αυτήν όλοι αυτοί που πήγαν με συνοδεία κάμερας και αστυνομίας σε ιδιωτικό χώρο για να κάνουν έλεγχο, το έκαναν γιατί είχαν λέει καταγγελία για εναπόθεση αδρανών υλικών (!!!) και εξαιτίας αυτού γεννήθηκαν φόβοι για τυχόν επίδραση αυτών των υλικών στο πόσιμο νερό της περιοχής...!!!

Κοινώς η τρελίτσα που μας καλούν να αγοράσουμε οι "antigold" έβαλε και κορδέλα. Νομίζουμε ότι πιο εμπορικό trademark του #Skouries είναι γεγονός. Με εξαγωγικό προσανατολισμό και εκεί που δεν τους ξέρουν μπορεί να πουλήσουν την τρέλα τους. 

Εδώ θα πεινάσουν!


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώην δήμαρχος της Μ. Παναγίας λέγεται Δημήτρης Δρούγγας και όχι Παναγιώτης!