Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

#SKOURIES: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ?


Μυθικό και ιστορικό συνάμα το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Εφημερίδας των Συντακτών" αναφορικά με τη παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας στη Γερμανική Fraport. 

Η εφημερίδα που έχει υιοθετήσει άκριτα τον ψευδεπίγραφο "αγώνα" των υποστηρικτών της άναρχης οικοδομικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική κοτσάροντας κάθε πιθανή και απίθανη επινόηση και ανοησία τους ως "είδηση", "μεγάλο κακό" και "ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της ΒΑ Χαλκιδικής στους μοχθηρούς Καναδούς" σήμερα αποθεώνει τη συμφωνία παραχώρησης αεροδρομίων στους Γερμανούς.

"Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" λοιπόν αλλά και "οι ουρανοί είναι δικοί μας"... Εμείς εδώ στη ΒΑ Χαλκιδική το γνωρίζουμε πολύ καλά χάρη στις παρελάσεις που έκαναν τα τελευταία 3 χρόνια με πρόσκληση των ντόπιων φίλων της άναρχης οικοδομικής δραστηριότητας, κατά κόσμον "antigold", γερμανικά κανάλια, δημοσιογράφοι, ευρωβουλευτές, ακτιβιστές που στην χώρα τους όλα τα βλέπουν "πράσινα", αλλά εδώ ενοχλήθηκαν από την δυναμική αναβίωση μιας μεταλλευτικής δραστηριότητας που υπάρχει στην περιοχή από τον 6ο αιώνα π.Χ.

Τώρα που οι χθεσινοί antigold "αντιεξουσιαστές" και "αντισυστημικοί" έγιναν εξουσία και σύστημα και σύμβουλοι "καταπληκτικών πραγμάτων" της τωρινής κυβέρνησης, όπως υποστήριξε και ο επικεφαλής των φίλων της άναρχης δόμησης σε πρωινή εκπομπή της "ανοικτής" ΕΡΤ, είναι καιρός να το μάθει και ολόκληρη η Ελλάδα ότι τελικά οι Γερμανοί ήταν είναι και θα παραμείνουν φίλοι μας. 

Ίσως τελικά και αυτός να είναι ο βασικός λόγος που δεν μπορεί να προχωρήσει η μεταλλευτική επένδυση στη ΒΑ Χαλκιδική. Ο Ελληνικός Χρυσός δεν είναι γερμανικός... 

Που να πάρει η ευχή... Τα μέταλλα μπορεί να ήταν δικά τους, αλλά το υπέδαφος θα ήταν δικό μας.

Φωτογραφία από μια ιπτάμενη μολότοφ.... συμπαράστασης προς το δάσος των Σκουριών
στις 23/8/2015, όπου κατά σύμπτωση συνελήφθησαν και γερμανοί ακτιβιστές, φίλοι μας!!!





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τι έλεγαν ο Αλέξης και ο Πάνος πριν 10 μήνες για την πώληση των αεροδρομίων

http://www.pesotithes.gr/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%B9/

Ανώνυμος είπε...

Ο ξεπεσμός και η κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης δεν έχει προηγούμενο. Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ τρύπησαν τον πάτο. Δυο φορές σήμερα με καλεσμένο τον μεγαλύτερο ψεύτη που γέννησε ο πλανήτης τον αρχηγό εγληματικής οργάνωσης στις Σκουριές όπως αυτοσυστήνεται ο ίδιος και ο δημοσιογράφος Αγγελίδης ευχαρίστησε δυο φορές για τα πλάνα που έδειχναν τα νταμπερ να κουβαλούν χώματα τον antigold παπαράτσι που πιάστηκε επ αυτοφόρω να καλλιεργεί χασισόδεντρα ενώ υπάρχουν και πλάνα να συμμετέχει σε εφόδους στις Σκουριές.
Τόση "ανοιχτή" πια αυτή η ερτ;