Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΚΛΕΙΣΤΗ Η... ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΡΤ ΣΕ #SKOURIES ??? (ΒΙΝΤΕΟ)


Πολύ... δίκαιοι είναι εκεί στην κρατική τηλεόραση. Για να βγουν από την κομματική υποχρέωση απέναντι στους φίλους της άναρχης οικοδομικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική πήγαν και έβγαλαν "live" τον μανιφεστάρχη των "antigold" πριν την ανατολή του ηλίου...

Ανεπίτρεπτα πράγματα για έναν άνθρωπο που μόνο ενδιαφέροντα πράγματα τους είπε, στο λίγο χρόνο που του έδωσαν, όπως για παράδειγμα:
  •  ότι είναι ο αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης (!!!!),
  • ότι έκανε φωτοαποτύπωση  σε 8.000 στρέμματα της ΒΑ Χαλκιδικής για να εντοπίσουν, αν έχει κοπεί έστω ένα δέντρο παραπάνω και σύριζα έξω από το χώρο που πρόκειται να γίνει το μεταλλείο των Σκουριών... (!!!!)
  • ότι παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης απέναντι στους "antigold" ψηφοφόρους της να σταματήσει την κάθοδο φερτών υλών προς τη θάλασσα, το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται ακάθεκτο να συμβαίνει, όπως έδειξαν και τα πλάνα που τράβηξε ο "παπαράτσι" της Ιερισσού... (!!!)
  • ότι ο υπουργός περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης βρήκε καταπληκτική την "εργασία" τους... (!!!!)
Και εκεί που πήγε να ανατείλει ο ήλιος και μαζί του και... η αλήθεια οι προκατειλημμένοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ τον έκοψαν τον μανιφεστάρχη λίγο πριν αναπτύξει εκτενώς την τελευταία καταπληκτική επινόηση του "αρχαιολογικού χώρου των Σκουριών"ώστε να διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον, όσων ακόμη "τρέφονται" από την επιχειρηματολογία του.

Τόση αδικία της κρατικής τηλεόρασης απέναντι σε εκλεκτούς ψηφοφόρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν καταπίνεται...

Και μετά σου λέει "ανοιχτή" και "δημοκρατική" ΕΡΤ.., Πλάκα κάνουν, έτσι; Για τα... αστεία πράγματα, όπως το βίντεο που ακολουθεί με τις καταγγελίες του περιφερειάρχη περιβάλλοντος Θεοφάνη Παπά για τα πλαστά στοιχεία των "antigold" καταγγελιών  είχαμε... ολοήμερα αφιερώματα σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων..

Και για τους εμβληματικούς επικεφαλής ...αγώνων νωθρά οxτάλεπτα και μέσα στο άγριο σκοτάδι.

Ε, όχι.... Εδώ και τώρα να ξανακαλεστεί ο μανιφεστάρχης των "antigold" όχι μόνο από τo 1o αλλά και από τα 3 κανάλια της κρατικής τηλεόρασης. 

Ανεπίτρεπτη αυτού του είδους η μετάδοση από #Skouries

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο χτυπάει μια στο καρφί και μια στο πέταλο σχετικώς με την ΕΡΤ. Η χρήση κάποιων εισαγωγικών, ίσως βοηθούσε. Τελικώς ήταν προκατειλημμένοι οι δημοσιογράφοι ή δεν ήταν; Η ΕΡΤ παρουσίασε και τις άλλες απόψεις ή όχι; Κι αν τις παρουσίασε και είναι όντως ανοιχτή και δημοκρατική γιατί δεν το λέμε ευθέως; Λέτε να παρεξηγηθεί κάποιος;;;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @19 Δεκεμβρίου 2015 - 12:58 μ.μ.

Ζητούμε που τα Ελληνικά που χρησιμοποιούμε δεν σας κατέστησαν σαφές το νοηματικό περιεχόμενο του κειμένου.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @19 Δεκεμβρίου 2015 - 12:58 μ.μ.

Ζητούμε συγνώμη για το γεγονός ότι τα Ελληνικά που χρησιμοποιούμε δεν σας κατέστησαν σαφές το νοηματικό περιεχόμενο του κειμένου.