Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ #SKOURIES (ΒΙΝΤΕΟ)


Πόσα χτυπήματα να αντέξει αυτό το κακόμοιρο το "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων";

Μετά την απρέπεια της κρατικής τηλεόρασης προς το πρόσωπο του ιδρυτή του, ήρθε το ΥΠΑΠΕΝ να δώσει ακόμη ένα χαστούκι στην...ακλόνητη αξιοπιστία του.

Έστειλε μικτό κλιμάκιο από στελέχη των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου και της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος Βορείου Ελλάδος.

Μια ενέργεια, αν μη τι άλλο προσβλητική, τη στιγμή που το antigoldgr.org έχει δώσει 20.000 ευρώ, όπως διατυμπανίζει ο ίδιος ο ιδρυτής του μέσα στην Ιερισσό για να κάνει φωτοαποτύπωση της οποίας η ακρίβεια φτάνει συν πλην 10 εκατοστά και όλα αυτά ένα πλήρες βίντεο.

Τουλάχιστον, ευχόμαστε αυτό το μικτό κλιμάκιο να κατάφερε να εντοπίσει τον χρυσό και το χαλκό που ανακάλυψε από ψηλά το drone του "παρατηρητηρίου" και σύμφωνα με το οποίο η απόληψη τους έγινε με τη μέθοδο της εκχύλισης!!!

Ό,τι βρεθεί να δοθεί στο "παρατηρητήριο" για να ξεκινήσει την επόμενη υπερπαραγωγή του, που θα αφορά επενδυτές του real estate. Να μην βάζει όλο από την τσέπη του. Να του δοθεί ως μια μικρή ενίσχυση.

Επίσης, καλούμε το ΥΠΑΠΕΝ να μην διαπράξει και 3ο κολλητό χτύπημα σε βάρος του και λάβει σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες του αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνη Παπά, για antigold συρραφές καταγγελιών με πλαστά στοιχεία. 

Έλεος. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει απέναντι στους βασικούς αιμοδότες της Ελληνικής οικονομίας...




  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αναφερόμενη ως ‘εργασία’ αξίας 20.000 ευρώ, του πολυμήχανου antigold, θέτει πρωτόγνωρα δεδομένα στον εργασιακό χώρο. Ποιός εργαζόμενος βάζει σε τέτοιες δύσκολες εποχές από την τσέπη του τόσα λεφτά? Για την ψυχή της μάνας του? Γιατί μήπως υπό μορφή αντιπαροχής έχει αναλάβει εργολαβικά την απαλλοτρίωση της επένδυσης? Προφανώς κάτι βρώμικο κρύβεται πίσω από τις αυθόρμητες ενέργειες του συνταξιούχου antigold ηγέτη. Ας το προσέξουν λίγο οι εν δυνάμει παρασυρόμενοι ακόλουθοι των πράξεων του. Αν κάποιος αντίθετα με τους ανωτέρω σκεπτόμενος σήκωνε ένα drone να καταγράψει τις αυθαιρεσίες σε ξενοδοχεία-ενοικιαζόμενα-σπίτια-μαντριά-επιχειρήσεις θα δώσει πολύ υλικό σε καινούργια μικτά κλιμάκια που με βάση την αρχή της ισονομίας ΟΦΕΙΛΟΥΝ να δημιουργηθούν.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουν ακόμη εράνους στην Ιερισσό για όσους έχουν ντράβαλα με τη δικαιοσύνη. Γιατί δεν πάνε στον αρχέγονο που σπάει εικοσαχίλιαρα για πλάκα;