Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

#SKOURIES: ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ Ή ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ? (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξαναχτύπησαν οι "προστάτες" της ΒΑ Χαλκιδικής

*Ακουλουθεί σχόλιο του blog

Εκεί που διάβαζα στα μπλογκ της περιοχής για τις παιδικές γιορτές, την Παραμυθοχώρα στο Στρατώνι, το δάσος της Ιερισσού, τις διάφορες εκδηλώσεις φιλανθρωπίας στην ευρύτερη Χαλκιδική, ανοίγω και το antigold.org., περιμένοντας να δω κάποιες ευχές, (έστω και μεταξύ των antigold…). 

Αλλά μάταιος κόπος… 

Το μόνο που βρήκα ήταν η αναγγελία άλλης μιας «πορείας μίσους» μέσα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων!!! Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να ξεκολλήσουν ποτέ… Άδικος κόπος…

Διαβάστε: 

«Δευτέρα 28 Δεκέμβριου 2015 - Ανέβασμα διαμαρτυρίας στις Σκουριές
Προσυγκεντρώσεις: 9:30 π.μ. Φανάρια Ιερισσού, 10:00 π.μ. Κόμβος Μ. Παναγίας
Έξω οι χρυσοθήρες απ΄τη Χαλκιδική! Τίποτα δεν έχει τελειώσει! Αποχαρακτηρισμός Τώρα!

Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής & Θεσσαλονίκης»

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Θα επαναλάβουμε το σχόλιο που κάναμε σε προηγούμενη ανάρτηση του metalleiachalkidikis με τίτλο: "Σαν να μην πέρασε μια μέρα" 

"Τον απλό κόσμο της περιοχής είναι σχεδόν βέβαιο πως πάντα τον αγγίζει και θα τον αγγίζει αυτό το πνεύμα της καλοσύνης, της συμφιλίωσης και εν τέλει της αγάπης.

Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τους επαγγελματίες της δήθεν οικολογίας. Για έναν πολύ απλό λόγο. Η ολοκληρωτική τους αντίληψη δεν επιτρέπει τέτοιου είδους... εκπτώσεις!"

Το ότι δεν κάνουν "εκπτώσεις" ούτε σε γιορτινές μέρες μας το απέδειξαν με τις ασχήμιες που έκαναν προκαλώντας τη γνωστή ρύπανση σε τοίχους στο Στανό.

Το ότι ζουν από αυτό που κάνουν, παριστάνοντας τους οικολόγους, μας το αποδεικνύουν ξανά με την άκρως προκλητική ενέργεια τους να ανέβουν πάνω στο εργοτάξιο των Σκουριών

Αλήθεια, που είναι η προνοητική μας δημοτική αρχή να παρέμβει έτσι ώστε αποφευχθούν καταστάσεις που θα χαλάσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών;

Σε άλλες περιπτώσεις ξέρει να ζητάει να πέσουν οι τόνοι, εδώ που είναι να εξηγήσει στους "antigold" ότι ο επικοινωνιακός κουρνιαχτός δεν πρέπει να πάντα είναι ο αυτοσκοπός τους; Υπαρχουν και άλλες προτεραιότητες σε τούτη τη ζωή.

Επίσης, που είναι οι επαγγελματίες της Μεγ. Παναγίας και των υπόλοιπων χωριών να στείλουν εξώδικα γι' αυτή τη "δράση", όπως έκαναν αντίστοιχα οι καταστηματάρχες της Ουρανούπολης στους εργαζόμενους στα μεταλλεία, όταν έκαναν κινητοποιήσεις για να σώσουν το ψωμί τους πριν το Πάσχα;

Η περιοχή μας χάρη στις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες έχει κόσμο που την επισκέπτεται καθημερινά είτε για μονοήμερες εκδρομές είτε για πολυήμερες επισκέψεις.

Γιατί θα πρέπει να μπουν σ' αυτό το πολύ όμορφο κάδρο των ημερών που διανύουμε κουκούλες, χυδαίες συμπεριφορές, αστυνομικές κλούβες και ότι άλλο τους προκύψει, με βάση πάντα αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας, κάθε φορά που ανεβαίνουν στις Σκουριές για να παίξουν το παιχνίδι του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων";



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο σχέση με την γεωγραφία έχει ο πρωθυπουργός του συριζιστάν που ξεχωρίζει την Μυτιλήνη από την Λέσβο ή με την θρησκεία ο κασκολοφόρος δήμαρχος σε θέση Δεσπότη στην Αρναία, άλλη τόση ευγένεια ψυχής έχουν οι ψευτοοικολόγοι της πεντάρας που παρότι δεν έχουν την εξουσιοδότηση κανενός να εκπροσωπούν ένα ολόκληρο νομό, συνεχίζουν το καταστροφικό έργο τους. Αξιολύπητοι.

Ανώνυμος είπε...

Μάτι βγάζει ο antigold ναζισμός. Προσέξτε λίγο καλύτερα τον τρόπο που είναι γραμμένο το SOS. Για τον αγκυλωτό σταυρό πήγαινε ο βαφιάς.