Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

#SKOURIES: ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΝΕΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ? (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως και να το δεις οι παραγωγικές Σκουριές φέρνουν χρήμα και ανάπτυξη στη ΒΑ Χαλκιδική!

Αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας για το πόσο άδικο ήταν απέναντι στον ιδρυτή του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης.

Και τον έβγαλε στο παράθυρο πριν καν χαράξει η αυγή και τον κράτησε στον αέρα μόλις 8 λεπτά.

Αποτέλεσμα;

Τριγυρίζει ο άνθρωπος μέσα στην Ιερισσό περιχαρής, όπως λέγεται και ακούγεται, υποστηρίζοντας με μάτια που λάμπουν από ικανοποίηση, πως το βίντεο με πλάνα από το τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι και τη φωτοαποτύπωση της ευρύτερης περιοχής των Σκουριών που πήγαν και έδειξαν στον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, κόστισε περίπου 20.000 ευρώ!!! 

Κάτι που θα μπορούσε να το πει κάλλιστα στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης για να αποσπάσει τα ανάλογα εύσημα αλλά και να του τεθούν και ακόμη πιο ουσιαστικές ερωτήσεις.

ΝΑΙ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ....! Αυτόν τον διαρκή αιμοδότη σε χαλεπούς καιρούς της Ελληνικής οικονομίας η κρατική τηλεόραση δεν του έδωσε το δικαίωμα να μιλήσει διεξοδικά για το νέο μεγάλο έργο του. 

Για το κόστος αυτής της υπερπαραγωγής που ετοίμασε σε συνθήκες σκληρής οικονομικής ύφεσης, τους συντελεστές της, όπως επίσης ποια είναι η επόμενη μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζει. Μήπως κάποια φωτοαποτύπωση για μεγαλοεπενδυτές του real estate στη ΒΑ Χαλκιδική;

Δεν υπάρχουν λόγια για την τεράστια ευκαιρία που έχασαν μέσα από τα ίδια χέρια τους οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης.

Κρίμα και πάλι κρίμα για την αδικία σε βάρος του. Οι ιθύνοντες της ΕΡΤ να φροντίσουν να αποκατασταθεί αυτή η αδικία το ταχύτερο δυνατόν ακόμη και με διάγγελμα του, αν γίνεται, σε ταυτόχρονη μετάδοση και από τα 3 κανάλια της κρατικής τηλεόρασης. Είναι το λιγότερο! 

Στο 1ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί αποκαλύπτονται μερικές μόνο αρετές αυτού του ταλαντούχου ανθρώπου. 



ΥΓ. Από τις αναρίθμητες φορές που η κρατική τηλεόραση έπαιξε τις καταγγελίες του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Θεοφάνη Παπά για τα "antigold" ψεύδη  έχουμε "εθιστεί" και το ξαναπροβάλουμε. Να σταματήσει αυτή η υπερπροβολή των απίστευτων καταγγελιών του.

Αν είναι δυνατόν, κ. Παπά... Λένε ψέματα και χρησιμοποιούν πλαστά στοιχεία οι "antigold";


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΣΔΟΕ εκτος απο κασταναδες ποτε θα ελεγξει και τους 'ημετερους΄?