Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

#SKOURIES: ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ, ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην παραπάνω γελοιογραφία κανονικά θα έπρεπε άλλος να είναι ο σκίτσο - πρωταγωνιστής. Οι επιλογές και οι δηλώσεις όμως του Πάνου Σκουρλέτη σ' ότι αφορά το ζήτημα της επένδυσης χρυσού ΣΤτον έφεραν σ' αυτή τη θέση.

Ο υπουργός για ακόμη μια φορά εκτέθηκε υιοθετώντας δημόσια την ασύμμετρη λογική, την ανακριβή και εμπαθή αντιμεταλλευτική επιχειρηματολογία του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων".

Τόσα και τόσα έχει κάνει το "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" όλα αυτά τα χρόνια για να τερματιστεί η μεταλλευτική δραστηριότητα στη ΒΑ Χαλκιδική και μόλις ακούστηκε η φήμη, ότι η Eldorado Gold εγκαταλείπει την επένδυση της σε ανάρτηση του την διέταζε (!!!) να μην φύγει τώρα από την Ελλάδα, επειδή κατά τη γνώμη του έχουν πέσει οι τιμές των μετάλλων...

Στο ίδιο μήκος κύματος δυο εικοσιτετράωρα αργότερα ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργεια,ς ο οποίος ενώ συμβουλεύεται πιστά την ΜΚΟ σ΄ότι ενέργειες πρέπει να γίνουν για να μπεί φρένο στην επένδυση, την καλεί να συνεχίσει την επένδυση!!!

Κατηγορώντας την Eldorado Gold ταυτόχρονα για εκβιασμό, επειδή δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς τις άδειες και τις εγκρίσεις που ο ίδιος φρενάρει!!!

Τρικυμία εν κρανίω και ένα ανεπανάληπτο θέατρο παράνοιας και παραλόγου.

Αυτά όμως συμβαίνουν όταν πολύ σοβαρά θέματα τα διαχειρίζεσαι με μικροπολιτικά κριτήρια και επιχειρήματα που είναι βουτηγμένα στο ψευτιά και την ανακρίβεια. Κάποια στιγμή σου επιστρέφονται με ανάποδο τρόπο...



1 σχόλια:

ανωνυμος είπε...

Καθηστε βρε παιδια γιατι θα παθω παρακρουση με αυτα που λεει ο Σκουρλετης...δηλ.θελει για να συνεχισει το διαλογο με την εταιρεια να μη γινουν απολυσεις κ να συνεχισει ο κοσμος να δουλευει σε ενα εργο, το οποιο θεωρει παρανομο γιατι δεν εχει αδειες, τις οποιες εκεινος καθυστερει να δωσει κ η ιδια η εταιρεια τις ζηταει για να ειναι νομιμη; Να πιω κ εγω απο αυτο που πινει, καλη δουλεια φαινεται να κανει!!!