Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

#SKOURIES: Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


Ακατανόητη, αν όχι προσβλητική και εμπαθής, για ακόμη μια φορά η στάση του προέδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιου σε βάρος της τουριστικής προβολής και ανάδειξης της ΒΑ Χαλκιδικής ή του "τρίτου ποδιού", όπως πολλοί έχουν συνηθίσει να λένε.

Σε συνέντευξη τύπου που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και αφορούσε ζητήματα του τουριστικού κλάδου για τη Χαλκιδική έπιασε και πάλι στο στόμα του με υποτιμητικό τρόπο την μεταλλευτική επένδυση, όπου σύμφωνα με το ιστολόγιο Halkidikinow.gr είπε: 

«η επένδυση πρέπει να συζητηθεί σε νέα βάση επειδή σήμερα έχει γίνει μπάχαλο. Η Ένωση Ξενοδοχείων είχε το 2012 τοποθετηθεί αρνητικά στο εργοστάσιο χρυσού, αλλά λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η κρίση, της ανάγκης για νέες θέσεις εργασίας, η Ε.Ξ.Χ είναι προετοιμασμένη να επανεξετάσει τη θέση της εάν λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.
Πάντως τουρισμός και μεταλλουργία χρυσού δεν μπορούν να συνυπάρξουν»...

Στην εκδήλωση ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, ο οποίος δήλωσε:

"επενδύσεις αυτού του χαρακτήρα, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για έναν τουριστικό και αγροτοδιατροφικό νομό". Ωστόσο, "ο νόμος πρέπει να γίνεται σεβαστός", προσέθεσε ο κ. Γιώργος υπογραμμίζοντας την ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος.

Θα επανέλθουμε στο ζήτημα με νέα ανάρτηση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O άνθρωπος αυτός είναι ανεπιθύμητος στο τρίτο πόδι γιατί πολύ απλά δεν το προώθησε ποτέ. Μέχρι και σήμερα το πολεμάει όσο μπορεί. Απόδειξη ότι οι δημοσιογράφοι που φέρνει στη Χαλκιδική τρώνε και πίνουνε στα μεγάλα ξενοδοχεία σε Κασσάνδρα - Σιθωνία και εδώ απλά κάνουν μια κρουαζιέρα γύρω από το Άγιο Όρος και μένουν με την εντύπωση ότι αυτή η περιοχή δεν έχει τίποτα άλλο παρά μια εκδρομή σε ένα μέρος απαγορευμένο για τις γυναίκες.
Αν δεν είναι έτσι ας με διαψεύσει ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ξενοδόχοι να κοιτούν τα του οίκω τους και να παρακαλούν να μην χρειαστεί να ελεγχθούν για τις μετέωρες αδειοδοτήσεις τους, για τα θαλασσοδάνεια τους, για τους ανύπαρκτους βιολογικούς τους, για την μαύρη εργασία προσωπικού. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

Και στις εκθέσεις τουρισμού οι υπάλληλοι της ένωσης λένε στον κόσμο ότι στο τρίτο πόδι απαγορεύονται οι γυναίκες. Γι αυτό έφυγαν όλοι από την ένωση.

Ανώνυμος είπε...

Μη τολμήσει και πατήσει στην Ολυμπιάδα για τον Αριστοτέλη, έχουμε τη δική μας ένωση εμείς. ευτυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως υπάρχουν βαθύτερες ρίζες στη σύγκρουση? Μήπως αντιδρά απέναντι σε έναν άλλο Τουριστικό Οργανισμό? Μήπως ήθελε έναν φορέα και μόνο Τουριστικής Προβολής για όλη τη Χαλκιδική? Και αν να, ο αυτόνομος φορέας που υπάρχει με στοιχεία και αριθμούς προσφέρει οφέλη ικανά να αντισταθμίσουν την αρνητική επικοινιακή πολιτική από τον συγκεκριμένο φορέα?