Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (1): "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ"


Πολλά και ενδιαφέροντα ειπώθηκαν και ακούστηκαν στην χθεσινή λαϊκή συνέλευση της Ιερισσού. 

Όπως μάθαμε το κεντρικό μήνυμα που έδωσαν οι οι επικεφαλής του "κινήματος" προς τον κόσμο που παρευρέθηκε στην συνέλευση ήταν ένα:

"Για να σταματήσει οριστικά η επένδυση, πρέπει να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία".

Φυσικό επακόλουθο αυτής της... αδήριτης ανάγκης, όπως τουλάχιστον την έθεσαν τα antigold στελέχη είναι να σταματήσει η γκρίνια προς το πρόσωπο τους και προς την κυβέρνηση, καθώς όπως επανέλαβαν καθησυχαστικά "δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει το έργο. Θα το σταματήσει ο Σκουρλέτης...".

Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις  από τον κόσμο προς των πρόσωπο των επικεφαλής, αντιδράσεις που τους έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση κυρίως προσωπική. 

Η πολιτική θέση των antigold κεφαλών παραμένει αταλάντευτη, αν κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες της Ιερισσού έφεραν και την οικονομική διάσταση του πράγματος, αναφερόμενοι στην δραματική οικονομική κατάσταση, που βιώνουν σε συνδυασμό με τις τρέχουσες κυβερνητικές αποφάσεις και επιλογές.

Μια κατάσταση, που, όπως εξήγησαν προς τους επικεφαλής, δεν μπορεί να τους αφήσει ανεπηρέαστους, ως προς το σκέλος της πολιτικής στήριξης, που τους ζητείται επιτακτικά να παρέχουν.

Η απάντηση που δόθηκε σ' αυτόν τον κόσμο από τα πρωτοκλασάτα στελέχη ήταν εξής: "Αφήστε τα αυτά, γιατί αν έρθει η ΝΔ στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα θα δώσει όλες τις άδειες στην εταιρεία".

Καταλάβατε; Οι επικεφαλής του antigold κυκλώματος δεν έχουν κανένα άλλο πρόβλημα να τους ταλανίζει. 

Ένα είναι το πρόβλημα τους και αυτό πρέπει να παραμείνει και πρόβλημα της κοινωνίας της Ιερισσού. Οι Σκουριές και η επένδυση!

Ευτυχώς για την Ιερισσό που έχει ΜΟΝΟ αυτό το πρόβλημα, γιατί  σ' όλη την Ελλάδα τα προβλήματα είναι βουνό.

Θα επανέλθουμε με νεότερες αναρτήσεις για τα ζητήματα που αναδείχθηκαν από τη λαϊκή συνέλευση της Ιερισσού.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Αν βγει μια αλλη κυβερνηση την επομενη μερα θα δωσει ολες τις αδειες". Γιατι ομως δεν το λενε. Μηπως γιατι πλεον μετα τις οριστικες αποφασεις του Στε ειναι υποχρεωμενη να της δωσει,βαση νομου;;; Αρα εν ολιγης παραδεχονται οτι αυτη τη στιγμη η κυβερνηση τους, παρανομως δεν δινει τις αδειες στην εταιρια!!!! Τοσο απλα!!!!