Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ANTIGOLDGR.ORG ΑΠΕΦΑΝΘΗ: "Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ - ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΟΡΓΗ"


Μέσα σ΄όλο τον παραλογισμό που ζούμε από το antigold σύστημα... αξιών είχαμε και την ετυμηγορία του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" για τους τραμπουκισμούς της "antigold" νεολαίας την Κυριακή, που μας πέρασε στο εργοτάξιο των Σκουριών.

Κοντολογίς, κατά την άποψη της αμφιλεγόμενης ΜΚΟ, "η πορεία της Κυριακής ήταν ειρηνική, απλά είχε οργή", σ' ότι αφορά τους βανδαλισμούς στην περίφραξη του ανοικτού ορύγματος. όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.

Εδώ που τα λέμε έχει ένα δίκιο το antigoldgr.org... Σύμφωνα με τα δεδομένα προηγούμενων πορειών πολέμιων της μεταλλευτικής και ξενόφερτων συντρόφων τους στις Σκουριές δεν υπήρξαν βόμβες μολότοφ, ρουκέτες, φωτοβολίδες και ο επιδιωκόμενος κλεφτοτοπόλεμος με την αστυνομία.

Υπήρξαν όμως και πάλι σοβαρές φθορές σε ιδιωτική περιουσία από νεολαίους, που κάποιοι απ΄αυτούς κινδύνεψαν να τραυματιστούν σοβαρά πριν χειροκροτηθούν για το κατόρθωμα τους από "βετεράνους" ψευτοοικολόγους, όπως φάνηκε και σε πολλά από τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Βλέπετε έδωσαν "κάτι" αυτά τα παιδιά. Ένα λεπτό δημοσιότητας στο... αντικειμενικό δελτίο ειδήσεων του τρίτου καναλιού της κρατικής τηλεόρασης. Μα τι εξαιρετική παιδεία και τι υψηλού επιπέδου συνειδήσεις καλλιεργεί αυτό το... κίνημα των ψευτοοικολόγων;

Κλείνοντας θα συμφωνήσουμε απολύτως με το ΜεταλλείαΧαλκιδικής. Οι διαρροές από κύκλους των antigold απέτρεψαν πολύ χειρότερες καταστάσεις την Κυριακή, που μας πέρασε. 

Θα το καταλάβετε και εσείς φίλοι αναγνώστες, διαβάζοντας ένα τμήμα μόνο της σχετικής ανάρτησης του antigoldgr.org, που ακολουθεί.