Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: "ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"


Ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής εξέδωσε απαντητική ανακοίνωση αναφορικά με την επίσκεψη που έκαναν χθες στα γραφεία του στον Πολύγυρο αντιπροσωπεία εργαζομένων των μεταλλείων Κασσάνδρας.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση δεν διαψεύδουν σε κανένα σημείο της την υπόσχεση που έδωσαν στους εργαζόμενους πως οι Σκουριές δεν θα ξανανοίξουν

Επίσης, αναδύεται η έντονη οσμή της ενόχλησης από την πλευρά της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός, ότι οι εργαζόμενοι είχαν κάμερα στη επίσκεψη τους, ξεχνώντας επιλεκτικά ότι σε κάθε δράση του κόμματος τους για τις Σκουριές ή την επένδυση γενικότερα υπάρχουν το λιγότερο 5 κάμερες και ανάλογος αριθμών επαγγελματιών φωτογράφων.

Σ΄ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης, δεν αναγνωρίζουν την αποκλειστική ευθύνη που φέρει το κόμματος τους, είτε ως κυβέρνηση, είτε ως αντιπολίτευση ,για το πάγωμα των εργασιών στις Σκουριές και τον μεγάλο διχασμό που επισφράγισαν για την τοπική κοινωνία υιοθετώντας τις αερολογίες του antigoldgr.org για πολιτική εκμετάλλευση και ψήφους.

Πάλι καλά που είναι υπέρ του διαλόγου, αρκεί αυτός ο διάλογος, όπως γράφει η ανακοίνωση τους "να είναι ουσιαστικός, αποτελεσματικός και όχι προσχηματικός".  Μακάρι πίσω απ' αυτό να μην κρύβεται το "με τους δικούς μας όρους". Θα φανεί...

Την ανακοίνωση μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ.