Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

#SKOURIES: ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΗΣ MARFIN - ΚΑΚΕΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ???


Το ερώτημα αυτό ξεπήδησε μέσα από το μυαλό μας διαβάζοντας την παρακάτω είδηση στο SKAI.GR:

"Πυρά εξαπέλυσε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Ο κ. Βγενόπουλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, κατηγόρησε ευθέως τον κ. Βαξεβάνη για παρεμβάσεις με δημοσιεύματα του στο έργο της Δικαιοσύνης, τα οποία χρησιμοποιούν σε βάρος του, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατήγγειλε δε, ότι ο κύριος Βαξεβάνης έχει την ανοχή της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και μίλησε για απίστευτες εξωθεσμικές ενέργειες.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο κ. Βαξεβάνης έχει καταδικαστεί ήδη από δύο μηνύσεις ενώ εκκρεμούν ακόμη 17 και αποκάλυψε ότι «Στις 12 Ιανουαρίου του 2012, ο δημοσιογράφος είχε έρθει στο γραφείο μου και ρώτησε αν η εταιρεία κάνει χορηγίες, προσθέτοντας ότι παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης και πως επειδή η εικόνα του ομίλου δεν ήταν πολύ καλή, θα μπορούσε να βοηθήσει".


Πέφτουμε από τα σύννεφα στην κυριολεξία με την καταγγελία του επιχειρηματία Βγενόπουλου, που θέλει τον Κώστα Βαξεβάνη να τον προσεγγίζει πριν από 4 χρόνια για χορηγία!

Είναι πολύ νωπές οι μνήμες, καθώς τόσο ο δημοσιογράφος όσο και το ιστολόγιο του "Το Κουτι της Πανδώρας" ήταν ιδιαιτέρως επικριτικοί σε αντίστοιχες χορηγίες της Ελληνικός Χρυσός προς ΜΜΕ μέσα στο 2015 και 

Δυο μέτρα και δυο σταθμά και σ' αυτή την περίπτωση;

Μάλιστα, οι δημοσιογραφικές δυνάμεις του antigold κυκλώματος είχαν απαιτήσει την θεσμική παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και των υπολοίπων συνδικαλιστικών οργανώσεων, εναντίον όσων μέσων και δημοσιογράφων ζητούσαν ή αποδέχονταν τέτοιες χορηγίες και το είχαν καταφέρει με αποτέλεσμα να εκδίδονται πολύ αυστηρές ανακοινώσεις.

Τώρα μετά την καταγγελία Βγενόπουλου, τι γίνεται; Η διαχείριση, αν όντως επαληθευτεί η καταγγελία του επιχειρηματία, θα γίνει με ιδεολογικούς όρους και εμμονές ή όχι...;;;


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να χτυπήσει τη διαπλοκή. Θελει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη..!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν έχουν γράψει άρθρα τα μέσα που διευθύνει ο Βαξεβάνης για τις Σκουριές...
Μπράβο του! Και όλα αντικειμενικά...