Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΣΒΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ

Στιγμιότυπο κατάσβεσης από τη χθεσινή φωτιά

Χθες στις 10 το βράδυ ξέσπασε μεγάλη φωτιά στον καλογερικό μύλο, που βρίσκεται ανάμεσα στο Στρατώνι και την Ιερισσό.

Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αλλά και εθελοντές εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός, που ανταποκρίθηκαν σε σχετικό κάλεσμα και ρίχτηκαν αμέσως στην μάχη της κατάσβεσης.

Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 7 το πρωί, ενώ το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής είναι αυτό που διερευνά τα ακριβή αίτια που προξένησαν τη φωτιά.

Πάντως είναι αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι οι... κακοί εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός για ακόμη μια φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα δείχνουν το αληθινό πρόσωπο του εθελοντισμού και της προσφοράς στην προστασία του περιβάλλοντος.

Να υπενθυμίσουμε σ' αυτό το σημείο την μεγάλη φωτιά που άναψαν και άφησαν πίσω τους οι antigold που πήγαν να ψήσουν με 6 μποφόρ στον Κάκαβο, την οποία έσπευσαν και πάλι να σβήσουν οι εθελοντές της ομάδας διάσωσης της Ελληνικός Χρυσός με τη συνδρομή των ανδρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας.


Πηγή ανάρτησης: ergoliptesxalkidikis

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναφέρατε ότι ο δήμος δεν ήταν σε θέση να στείλει ούτε ένα όχημα για την κατάσβεση, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική με τα πενιχρά εξίσου μέσα που διαθέτει να ζητήσει βοήθεια από την Ελληνικός Χρυσός.
Αυτή την εταιρεία θέλει να διώξει ο δήμος. Αυτή η εταιρεία τον πειράζει που είναι χορηγός σε πανελλήνιους αγώνες άρσης βαρών με αποτέλεσμα να τους χάσουμε από την περιοχή μας.