Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ... ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ANTIGOLD ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!


Μα πόσο ευλογημένος τόπος είναι οι Σκουριές;

Διαρκώς νέες ειδήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πριν λίγο καιρό ήταν που το "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων", σε μισθωμένη πτήση drone εντόπισε από αέρος στο μεταλλείο των Σκουριών χρυσό με εκχύλιση κυανίου!!!

Το χαρμόσυνο νέο έγινε δεκτό με ικανοποίηση από τους αλληλέγγυους των πολέμιων της μεταλλευτικής, οι οποίοι από τότε ανεβαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο βουνό για να τον δουν από κοντά. Παραδόξως ο "κυανιούχος χρυσός" τους ακόμη δεν έχει γίνει ορατός...  

Μάλιστα στις τελευταίες επισκέψεις τους άναψαν μέχρι και φωτιές για να βλέπουν καλύτερα... Τίποτα όμως! "Άνθρακας" ο χρυσός με εκχύλιση που έψαχναν.

Παρά τις όποιες αναποδιές δεν έχουν σταματήσει να τον ψάχνουν. Εκεί όμως που έψαχναν χρυσό βρήκαν τρεμολίτη....

Η χαρά τους; Ακόμη μεγαλύτερη! Σαν να βρήκαν χρυσό!!! Τι κι αν η παρουσία του τρεμολίτη είναι γνωστή από παλιά;

Τι κι αν αυτός ο τρεμολίτης δεν είναι ινώδης, έτσι ώστε να τους προκαλέσει... προβλήματα υγείας στο "κυνήγι μαγισσών", που επιδίδονται και μεταξύ όλων και αυτό του χαμένου "κυανιούχου χρυσού"... 

Εκεί αυτοί. Στοχοπροσηλωμένοι στο σκοπό τους. Μάλιστα, τον τρεμολίτη τον βάφτισαν "τρομολίτη - αμίαντο" έτσι για να προσθέσουν και λίγο σασπένς στην όλη υπόθεση.

Παρ΄όλα αυτά, με την ένταση και την επιστημονική μεθοδικότητα που ψάχνουν είναι βέβαιο, ότι όχι μόνο χρυσό θα βρουν αλλά και πετρέλαιο. 

Είναι απολύτως ικανοί. Αρκεί και μόνο να καθυστερήσουν την εξόρυξη χρυσού!