Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ANTIGOLD ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ???


Χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο της Μ. Παναγίας ήταν να γίνει ευρεία συζήτηση για το μέγα ζήτημα των υπέρογκων λογαριασμών νερού. 

Πάρα πολλοί κάτοικοι της Μ. Παναγίας πήγαν στο θέατρο με την ελπίδα ότι θα άκουγαν κάποια λύση σ' αυτό το πρόβλημα, που εδώ και χρόνια έχει εξελιχθεί σε γόρδιο δεσμό, καθώς λογαριασμοί που έχουν πληρωθεί στο σύστημα φαίνονται απλήρωτοι.

Και ενώ οι περισσότεροι χάρηκαν βλέποντας τον δήμαρχο Αριστοτέλη να παίρνει θέση στο πάνελ, στοιχείο που προσέδωσε φορτίο σοβαρότητας, ταυτόχρονα ένιωσαν προβληματισμένοι βλέποντας τις υπόλοιπες θέσεις να καταλαμβάνουν "επίτροποι" κατά της επένδυσης χρυσού!

Το τι επακολούθησε, το περιγράφει επακριβώς κάτοικος της Μ. Παναγίας σε σχόλιο της στο Facebook: 


"Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ με το φτωχό μυαλό μου... Εδώ και δυο μέρες ανακοινώνουν από το Δημοτικό μας κατάστημα ότι την Τετάρτη 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο Δημοτικό θέατρο "για να δούμε τι θα γίνει με το θέμα που προέκυψε με ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟY" τα ποσά των οποίων έχουν πάρει την ανιούσα και φυσικά λογαριασμοί οι οποίοι είναι πληρωμένοι φαίνονται στο "σύστημα" απλήρωτοι!!!! 

Παρεμπιπτόντως την προηγούμενη χρονιά που ανέλαβε η παρούσα Δημοτική Αρχή για το ίδιο θέμα κατηγορούνταν η προηγουμένη, και όπως διατυμπάνιζαν "με εμάς θα υπάρχει διαφάνεια και δεν θα ξανασυμβεί ανάλογο περιστατικό με τους λογαριασμούς".

Δεν θα σχολιάσω κάτι επί αυτού, αφήνω τα συμπεράσματα σ' εσάς!!!! Ωστόσο θα επιστρέψω στον αρχικό προβληματισμό μου.... Μας καλέσανε λοιπόν να δούμε τι θα κάνουμε σαν "δημότες",αυτού του τελοσπαντων Δήμου! 

Πήγαμε λοιπόν στο θέατρο, μας έκανε την τιμή και ο Δήμαρχος να παρευρίσκεται και είπα κι εγώ "μπράβο, το πήρανε στα σοβαρά το θέμα, θα δοθεί λύση επιτέλους!" Μου ξίνισε λίγο που είδα σύσσωμη την Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στα μεταλλεία αλλά λέω "μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, έξαλλου είναι οι ακόλουθοι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν!!!" 

Και ξεκινάει η συνέλευση παρωδία κι εμείς κρεμασμένοι από τα χείλη τους: Πρώτο θέμα τα μεταλλεία!!!!!! Εεε τώρα εξηγούνται πολλά! 

Ο κόσμος αρχίζει να αντιδρά, να φωνάζει: "ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΎ???, ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ!!!!" 

Για να πάρουμε την ψύχραιμη απάντηση ότι σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να δούμε τι θα κάνουμε με τα μεταλλεία και πως θα συνεχιστεί ο αγώνας!!!! 

Φυσικά αποχωρήσαμε αγανακτισμένοι και εξαπατημένοι για άλλη μια φορά!!! 

Αργότερα ενημερώθηκα πως στη συνέλευση αποφασίστηκε τριήμερο διαμαρτυρίας στις Σκουριές!!!!!! 

Γι ' αυτό μας φωνάξανε.... Για να αποφασίσουμε αν μας βολεύει η ημερομηνία που θα πάμε να αγωνιστούμε να κλείσουμε τη δουλειά μας!!!! Να φωνάξουμε τους άνδρες μας και τα παιδιά μας "ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ", να βάλουμε φωτιές στο δάσος που με τόσο σθένος υποστηρίζουν ότι προστατεύουν και τέλος να καταστρέψουμε ότι βρούμε μπροστά μας και είναι ιδιοκτησία της Ελληνικός Χρυσός!!!! 

Αυτά αποφάσισε " η πλειοψηφία" του χωριού που αποτελείται από δεκαπέντε άτομα της Επιτροπής Αγώνα και από άλλα δεκαπέντε άτομα από την Ιερισσό!!!! 

Και φυσικά σήμερα θα ακούμε και για το "κατάμεστο" θέατρο, όπου "ομόφωνα" και με "δημοκρατικές διαδικασίες" πάρθηκε η εν λόγω απόφαση!!!! Και δεν χρειάζεται να αναφέρω πως για τους λογαριασμούς του νερού ούτε λόγος!!!!!

Βολεμένα οοοολα! Να κλείσουμε τα μεταλλεία και άσε την ογδοντάχρονη να πληρώσει οχτακόσια ευρώ νερό, το πολύ πολύ να την πεθάνουμε πριν την άρα της!!!!! 

Τι να πω κι εγώ... Μόνο η λέξη ΝΤΡΟΠΗ μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό που νιώθω σαν Δημότης αυτού του Δήμου!!!! 

Ο Θεός να μας φυλάει!!!! Κατά τα άλλα.....Καλημέρα σε όλους!!!!!"

Εμείς θα ξαναρωτήσουμε: "ANTIGOLD ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ???"

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα ρε παιδιά πλέον είναι πασιφανές ότι δεν συμφέρει οικονομικά το δήμο μας να πάρει θέση ουσιαστικά για την επίλυση του προβλήματος των λογαριασμών..
Έχουμε τόσες προσφυγές, τους δικηγόρους, λοιπά έξοδα για τον αγώνα. .
Από που και πως θα μαζευτούν αυτά τα χρήματα? ?
Από δωραιες ??
Εδώ γελάνε. .